Καραμανλής: Νέα κοινή εμφάνιση με τον Σαμαρά

Προκάλεσε συζητήσεις η κοινή τους εμφάνιση

Must Read

Οταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται, τότε δημιουργεί νέα δεδομένα. Και όταν πρόκειται για μία νέα συνάντηση δύο πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, τότε οι πολιτικές εξελίξεις έρχονται μετά μουσικής.

Οι κ. Καραμανλής και Σαμαράς πραγματοποίησαν νέα κοινή εμφάνιση, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Δίπλα δίπλα κάθισαν οι δυο τους στο Ηρώδειο, στη μεγάλη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο «Για τη Σμύρνη».

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Κώστα Καραμανλή έχουν πυκνώσει μετά την εμβληματική ομιλία του στα Ανώγεια, όπου στηλίτευσε τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο τον υποκλοπών. Εχουν πυκνώσει όμως και οι συναντήσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Τι περιλάμβανε το μενού και ποια συζήτηση άφησαν στη μέση δεν έγινε γνωστό, πάντως η πολιτική σημασία αυτών των συναντήσεων δεν πέρασε ασχολίαστη, κυρίως στο εσωτερικό της Ν.Δ., όπου δημιουργούνται «κυματισμοί» και φυσικά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου προκαλούνται πονοκέφαλοι.

Δεν είναι σύνηθες μια δεύτερη συνάντηση των δύο σε διάστημα λιγότερο από έναν μήνα και μάλιστα στο Ηρώδειο, με τρόπο που να προκαλεί, τουλάχιστον, συζητήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This