Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης διαψεύδει ότι σχετίζεται με την συμμορία των παιδοβιαστών

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Must Read

Με ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Βασίλης Κόκκαλης διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο ίδιος μετά από δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο τον εμπλέκει στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, με πρωταγωνιστή τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τη μισή ΝΔ, κάνει λόγο για «ψευδέστατο, χυδαίο και βαναύσως συκοφαντικό δημοσίευμα».

Όπως τονίζει: «ουδεμία σχέση, συμμετοχή ή άλλης μορφής ενέργειά μου, αφορά στο υπόψη θλιβερό έγκλημα, το οποίο και απερίφραστα, προσδιορίζω ως “ειδεχθέστατο”», ενώ παράλληλα αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Β. Κόκκαλη:

«Σχετικά με το ψευδέστατο, χυδαίο και βαναύσως συκοφαντικό δημοσίευμα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα και στο διαδίκτυο, με το οποίο ταυτοποιείται το πρόσωπό μου με το θλιβερό έγκλημα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και διερευνάται απ΄ την δικαιοσύνη, δηλώνω ότι:

α) Ουδεμία σχέση, συμμετοχή ή άλλης μορφής ενέργειά μου, αφορά στο υπόψη θλιβερό έγκλημα, το οποίο και απερίφραστα, προσδιορίζω ως «ειδεχθέστατο».

β) Σε βάρος των συκοφαντών μου, δημοσιογράφων, αφ΄ενός κατέθεσα και αυθημερόν (13.10.2022) έγκλησή μου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεώς μου και αφ’ετέρου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο, απηύθυνα σε αυτούς και στην ιδιοκτήτρια εταιρία της υπόψη εφημερίδας και ιστοτόπου, εξώδικη διαμαρτυρία, μετά προσκλήσεως και δηλώσεως, ώστε να ακολουθήσει και η άσκηση αγωγής αποζημιώσεώς μου, σε βάρος τους» καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This