«Γαλάζιος» αντάρτης διεκδικεί τα ηνία της ΚΕΔΕ – Ποιον προωθεί η ΝΔ

Must Read

Δύο αναμένονται να είναι τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια για τις εκλογές που αφορούν την ανάδειξη προέδρου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Όπως φαίνεται, οι δύο βασικοί διεκδικητές της προεδρίας της ΚΕΔΕ δεν «τα βρήκαν» αναφορικά με το ποιος θα ηγηθεί του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου. Πρόκειται για τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «δημοκρατία», η κυβέρνηση αναμένεται να μην κρατήσει στάση ουδετερότητας, καθώς συγκροτείται επιτροπή αποτελούμενη από «γαλάζιους» δημάρχους με σκοπό την κατάρτιση ψηφοδελτίου για λογαριασμό της παράταξης, την οποία θα υποστηρίξει το κόμμα. Σε αυτήν θα συμμετάσχει ο κ. Παπαστεργίου.

Από την άλλη, ο Λάζαρος Κυρίζογλου δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω αυτήν τη φορά. Το 2014, αν και είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προεδρία της ΚΕΔΕ, απέσυρε την υποψηφιότητά του για χάρη του Γιώργου Πατούλη. Αυτό δεν θα συμβεί τη φετινή χρονιά, διότι ο κ. Κυρίζογλου έχει ήδη βάλει «μπρος», κινούμενος σε όλη τη χώρα και συνομιλώντας με δημάρχους, με σκοπό να εξασφαλίσει περαιτέρω υποστήριξη στην υποψηφιότητά του.

Επομένως, το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια: ένα του δημάρχου Τρικκαίων με τη στήριξη της Ν.Δ. κι ένα του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τη στήριξη δημάρχων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This