Πήρε «κεφάλι» ο Μπουκώρος στη Μαγνησία

Ανατροπή στο γαλάζιο στρατόπεδο

Must Read

Άνετα φαίνεται ότι θα κατακτήσει την πρωτιά στη Μαγνησία ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, αν και δεν ανέλαβε εώς σήμερα κυβερνητικό θώκο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής δεν έχει την στήριξη που θα περίμενε από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς θεωρείται από τους «αδικημένους» της παράταξης, έχει μετατραπεί στο «αποκούμπι» των επαγγελματιών και αγροτών της περιφέρειας του, οι οποίοι παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συναντούν κλειστές τις πόρτες των αρμοδίων υπουργείων. Ο Μπουκώρος όμως εξακολουθεί να δέχεται τους πολίτες αυτοπροσώπως στο γραφείο του. 

Η παραδοσιακά δραστήρια Ζέττα Μακρή ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, έχει δώσει μεν λύσεις σε θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου της, φαίνεται όμως ότι αδυνατεί να παρέμβει σε υποθέσεις εκτός της αρμοδιότητας της. Γεγονός που δεν της το συγχωρούν οι ψηφοφόροι.

Ο Κώστας Μαραβέγιας που θεωρείτο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την υπόθεση με την υπαγωγή εταιρείας συγγενικού του προσώπου στον αναπτυξιακό, όταν εκατοντάδες επιχειρηματίες της περιοχής βρήκαν τους κρουνούς της κρατικής χρηματοδότησης κλειστούς για τα επενδυτικά τους σχέδια, παρότι διέθεταν «ισχυρότερους» φακέλους.

Αντίθετα, ικανοποιητικό ποσοστό αποδοχής στην τοπική κοινωνία φαίνεται να καταγράφει και ο γιατρός Θανάσης Λιούπης, που έχει αφιερωθεί στην περιφέρεια του, προσφέροντας αφειδώς, αν και ο ίδιος δεν διατυμπανίζει τις κυριολεκτικά «σωτήριες» παρεμβάσεις του. Δεν υπάρχει καλύτερος αρωγός ενός πολιτικού, από κάποιον που θεωρεί ότι οφείλει την ίδια του τη ζωή σε αυτόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This