Θεοδωρικάκος: Ούτε λέξη για τους φρουρούς στο εξοχικό

Επαναπαύτηκε στο ότι τα «πετσωμένα» ΜΜΕ θα κάνουν «γαργάρα» την είδηση...

Must Read

Ούτε λέξη δεν βρήκε να πει ο Τάκης Θεοδωρικάκος το προηγούμενο διήμερο για τη σοβαρή καταγγελία της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας, όπως αποκάλυψε και η «δημοκρατία», ότι έξι αστυνομικοί φυλάνε σε 24ωρη βάση το κλειστό εξοχικό του σπίτι στη Μάνη, ενώ υπάρχουν τεράστιες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή και το προσωπικό δεν επαρκεί.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αν και βαθιά εκτεθειμένος που καταγγέλλεται από τους ίδιους τους αστυνομικούς και παρά το μείζον πολιτικό θέμα που υπάρχει, προτίμησε τη σιωπή, στηριζόμενος προφανώς και στο γεγονός ότι τα «πετσωμένα» μέσα ενημέρωσης θα κάνουν «γαργάρα» τη σοβαρή είδηση -όπως και έγινε-, την οποία έφερε στη δημοσιότητα ο «Λακωνικός Τύπος» και δημοσίευσε η «δημοκρατία» το Σάββατο.

Αντ’ αυτού, ο κ. Θεοδωρικάκος, για να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς θέλει να βγει βουλευτής, εμφανίζεται ως «τουρκοφάγος» κάνοντας δηλώσεις πιο συχνά κι από τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας. Χθες απάντησε στις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού με την εξής ανάρτηση στα social media: «Ολοι οι Ευρωπαίοι πολίτες, όλος ο κόσμος είδαν την τουρκική στάση στην περίπτωση των 92 παράτυπων μεταναστών στον Εβρο: εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου, παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, ψέματα, συκοφαντίες, μεσαιωνικές συμπεριφορές από την τουρκική πλευρά που δεν θα αποδεχθούμε!»

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε την Αθήνα για πολιτική αποσταθεροποίησης, σε ό,τι αφορά το Μεταναστευτικό. «Πρόκειται για μια πολιτική που στόχο έχει να μας αποσταθεροποιήσουν, να μας κάνουν ξενοφοβικούς σαν αυτούς, να διασφαλίσουν ότι θα αποτρέψουμε τυχόν μετανάστες που θα φτάσουν σε αυτούς, σκοτώνοντας, βασανίζοντας και εκφοβίζοντάς τους με τον ίδιο τρόπο που κάνει η Ελλάδα», είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This