Τρέχει να κρυφτεί ο Άδωνις – «Δείχνει» Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Πάτση

Δεν είδε, δεν ξέρει τίποτα ο ίδιος

Must Read

Πανικόβλητος ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό του μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πάτση που έχουν προκαλέσει τριγμούς στο Μαξίμου. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ούτε λίγο ούτε πολύ έσπευσε να αποφύγει τις ευθύνες για την επιλογή του Πάτση, και «έδειξε» Μητσοτάκη για την επιλογή του διαβόητου βουλευτή που πλούτιζε στις πλάτες των δανειοληπτών.

«Δεν γνώριζα την δράση του κ. Πάτση, δεν γνωρίζω τα προσωπικά επαγγελματικά ενός εκάστου βουλευτή της ΝΔ, θα μου το επιτρέψετε. Δεν γνώριζα την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Πάτση. Αν με ρωτάγατε “τι είναι ο Πάτσης;” θα σας έλεγα “δικηγόρος”. Μέχρι εκεί καταλάβαινα», ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Ant1.

Οι δημοσιογράφοι του υπενθύμισαν ότι το κόμμα όφειλε να γνωρίζει, όπως επίσης και ο ίδιος που είναι αντιπρόεδρος. 

Υπό τις πιέσεις των δημοσιογράφων, ο Άδωνις αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι επιλογή της ΝΔ… ήταν κακή: «Εάν ο κ. Πάτσης είχε αυτή την δραστηριότητα και πριν γίνει βουλευτής, πολύ κακώς επελέγη» ανέφερε «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με το γνωστό ύφος «κουκουλώματος», ο Άδωνις σχολίασε επίσης ότι μπορεί να απέκτησε αυτές τις δραστηριότητες στην πορεία και το κόμμα δεν το είχε προσέξει, ωστόσο οι δημοσιογράφοι του θύμισαν ότι ήδη δύο χρόνια πριν υπήρχαν δημοσιεύματα – «βόμβα» μεταξύ των οποίων και η αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία….




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This