Απρέπεια της Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους βασιλείς!

Με βάση ποιο πρωτόκολλο και με ποια θεσμική ιδιότητα ο Παύλος Κοτσώνης συνοδεύει την Πρόεδρο της επίσημες συνομιλίες της με εκπροσώπους ξένων κρατών;

Must Read

Ακόμα μια φορά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους. Μετά την άκρως απρεπή συμπεριφορά της στη Θεσσαλονίκη κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ξαναχτύπησε», καθώς σχολιάστηκε εντόνως η χθεσινή συνάντησή της με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας.

Διαβάστε ακόμη: Αντί να επικεντρωθεί στην Ελλάδα, ασχολήθηκε με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία η κυρία Πρόεδρος

Κι αυτό διότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε τον βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ και τη βασίλισσα Μαξίμα στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Παύλο Κοτσώνη να παρευρίσκεται, ως μη ώφειλε, στη συνάντηση. Πρόκειται για μία άκρως αντιθεσμική κίνηση εκ μέρους της Προεδρίας, καθώς ο σύντροφος της κυρίας Σακελλαροπούλου δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ολλανδίας κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης τους στην Ελλάδα.

Με βάση ποιο πρωτόκολλο και με ποια θεσμική ιδιότητα ο Παύλος Κοτσώνης συνοδεύει την Πρόεδρο στις επίσημες συνομιλίες της με εκπροσώπους ξένων κρατών; Βεβαίως, αυτή η συμπεριφορά είναι αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς ότι, απ’ όταν η Πρόεδρος εξελέγη στο αξίωμα, ο σύντροφός της έχει σταθερή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η μεγαλύτερη ευθύνη πάντως δεν βαρύνει ούτε τον Παύλο Κοτσώνη ούτε και την ίδια την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά εκείνον που όχι μόνο την επέλεξε, κόντρα σε όλες τις αρνητικές ενδείξεις, αλλά παριστάνει και ότι δεν βλέπει τα έργα και τις ημέρες της. Αραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να παρέμβει, έστω και τώρα, και να «μαζέψει» την Πρόεδρο η οποία εκθέτει με κάθε ευκαιρία ανεπανόρθωτα τον θεσμό;

Να σημειωθεί πως η χθεσινή απρέπεια του προεδρικού ζευγαριού δεν ήταν παρά η πιο πρόσφατη από μια σειρά εξωθεσμικών επεισοδίων. Μόλις την περασμένη Παρασκευή η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εθεάθη στη στρατιωτική παρέλαση στη συμπρωτεύουσα να… ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο, καθισμένη στον θρόνο των επισήμων. Για του λόγου το αληθές, υπάρχει και η σχετική, διόλου κολακευτική, φωτογραφία.

Νωρίτερα, δύο υγειονομικοί σε αναστολή, και μάλιστα μητέρες, προσήχθησαν επειδή ζήτησαν να συνομιλήσουν με την Πρόεδρο, την ώρα που εισέρχονταν στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This