Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έσπασε όλα τα ρεκόρ σε ψήφους!

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων τον τίμησε με την ψήφο του

Must Read

Με επίδοση που δεν έχει προηγούμενο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές 2019 και, πλέον, ευρωβουλευτής έσπασε τα ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ συγκέντρωσε 577.114 ψήφους, συντρίβοντας το ρεκόρ του Μανώλη Γλέζου από τις ευρωεκλογές του 2014, όταν, ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πάρει 466.902 σταυρούς.

Ενας στους τρεις ψηφοφόρους της ΝΔ έδειξε εμπιστοσύνη στον κ. Κυμπουρόπουλο, ενώ ψηφίστηκε από το 10% όσων ψήφισαν συνολικά, ανεξαρτήτως κόμματος.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν, επίδοση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, πρώην πρόεδρο του κόμματος ο οποίος συγκέντρωσε 496.600 ψήφους, σπάζοντας και ο ίδιος το ρεκόρ του Γλέζου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This