Μήνυση για το σκάνδαλο υποκλοπών κατέθεσε η Όλγα Γεροβασίλη

Συναντήθηκε σήμερα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Must Read

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μετά την αποκάλυψη του Documento ότι η ίδια έχει πέσει θύμα παρακολούθησης.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συναντήθηκε σήμερα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο αναφέρει στη μήνυσή της ότι πρέπει να διερευνηθούν τα παρακάτω αδικήματα:

  • Προσβολές Απορρήτου και Επικοινωνίας
  • Παράνομη πιθανή κτήση, γνώση, χρήση Κρατικών Απορρήτων δια της παράνομης παγίδευσης του τηλεφώνου μου και της παράνομης πρόσβασης στο αρχείο αυτού αλλά και στο αρχείο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μου, ήτοι σε αρχειακό υλικό που αφορά και στην περίοδο που διετέλεσα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πολιτική προϊσταμένη της ΕΥΠ αλλά και στενή συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, κου Αλέξη Τσίπρα
  • Παράνομη επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Εγκλήματα κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών
  • Πιθανή συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση για την τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση έχει καταθέσει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη μηνυτήρια αναφορά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This