«Ο Στουρνάρας προαναγγέλλει το θάψιμο της απόφασης του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς!»

ΜέΡΑ25: «Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η δικαιοσύνη, όταν δεν εξυπηρετεί τα ολιγαρχικά συμφέροντα»

Must Read

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «το πλιάτσικο των αρπακτικών στα σπίτια και τα μικρομάγαζα συνεχίζεται κανονικά», καθώς ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, «προαναγγέλλει το θάψιμο της απόφασης του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη παρατίθεται ένα απόσπασμα από την εξαμηνιαία Έκθεση Χρηματοπιστωτική Σταθερότητας της ΤτΕ.

Αναλυτικά:

Στη σελίδα 12 της εξαμηνιαίας Έκθεσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Τράπεζας της Ελλάδος, διαβάζουμε:

«Η ικανότητα των Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (σ.σ. οι λεγόμενοι servicers ή ΕΔΑΔΠ) να διαχειριστούν τα δάνεια για λογαριασμό των Εταιρειών Απόκτησης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (σ.σ. τα λεγόμενα funds) και των Πιστωτικών Ιδρυμάτων, δυσχεραίνεται από την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου 822/20228 και τις σχετικές εφετειακές αποφάσεις αναφορικά με τη νομιμοποίησή τους να προβούν σε δικαστικές ενέργειες και κυρίως να συμμετέχουν σε διαδικασίες πλειστηριασμών. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα των ΕΔΑΔΠ αναμένεται να διαφανεί τους επόμενους μήνες με την άρση των παραπάνω περιορισμών σε συνδυασμό με την πρόσφατη έναρξη της λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας για την πρώτη κατοικία των ευάλωτων νοικοκυριών, η οποία θα είναι σε ισχύ μέχρι τη μεταβίβασή της στο Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων».

Ο κος Στουρνάρας δηλαδή προαναγγέλλει το θάψιμο της απόφασης του Αρείου Πάγου, προαναγγέλλει πως το πλιάτσικο των αρπακτικών στα σπίτια και τα μικρομάγαζα του λαού μας συνεχίζεται κανονικά. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η δικαιοσύνη και ο σεβασμός στην διάκριση των εξουσιών! Όταν οι αποφάσεις της δεν υπηρετούν το πλιάτσικο σε βάρος του λαού, έρχεται το πολιτικό προσωπικό της ολιγαρχίας χωρίς σύνορα, είτε να παρανομοθετήσει, είτε να παραδικάσει! Κατάργηση του σχεδίου ΗΡΑΚΛΗΣ τώρα! Στοπ στην πώληση των κόκκινων δανείων στα funds! Απόλυτη προστασία της α’ κατοικίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This