Πέφτουν νέες «βόμβες» για τις υποκλοπές: «Predator, EYΠ, κυβέρνηση ήταν εις σάρκα μία!»

Κατάθεση στην Εισαγγελία από την Όλγα Γεροβασίλη :«Το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και Υπουργούς του»

Must Read

Κατάθεση στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, έδωσε η πρώην υπουργός, γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Η πρώην Υπουργός κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην έρευνα, μετά τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για την παραβίαση του τηλεφωνικού της απορρήτου και την παραβίαση προσωπικών της δεδομένων, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η εν λόγω μήνυση διαβιβάστηκε αρμοδίως στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών και συσχετίστηκε με την υπόλοιπη δικογραφία.




Εξερχόμενη του εισαγγελικού γραφείου η πρώην Υπουργός σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι οι παρακολουθήσεις κατευθύνονταν από το Μέγαρο Μαξίμου και ότι η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί από την Δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε η κ. Γεροβασίλη: «Κλήθηκα από την Εισαγγελέα να καταθέσω. Στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων … Με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα, η Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη το Μέγαρο Μαξίμου «κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο κ. Νίκος Δένδιας».

Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε ο Βαξεβάνης

Στο εισαγγελικό γραφείο βρέθηκε και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος ζήτησε να μετατεθεί το ραντεβού και έτσι θα καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη, ζητώντας εκ νέου την ενοποίηση των υποθέσεων των υποκλοπών, την αναβάθμιση της έρευνας, την ανάθεση της σε εισαγγελέα Εφετών και την περαιτέρω έρευνα άλλων εγκλημάτων πέραν των πλημμελημάτων.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης έχει κληθεί να καταθέσει για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας του που παρέθεσαν λίστες ονομάτων προσώπων από την πολιτική και οικονομική ζωή που κατά την εφημερίδα έχουν πέσει θύματα παρακολουθήσεων.

Εξερχόμενος πάντως, έκανε προαναγγελία και νέων αποκαλύψεων για τη σχέση του Predator με την ΕΥΠ και τα κοινά πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση!

«Επειδή υπήρξε κάποια καθυστέρηση, θα καταθέσω την Τρίτη. Η κ. Εισαγγελέας συμφώνησε ότι πρέπει να καταθέσω υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα έχουμε την Κυριακή στο Documento. Για να σας προϊδεάσω, πρόκειται για τη σχέση του Predator με την ΕΥΠ και τα κοινά πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση. Αυτό νομίζω τα λέει όλα, δείχνει αυτό που λέγαμε από την αρχή, το κοινό κέντρο στις παρακολουθήσεις. Predator, EYΠ, κυβέρνηση ήταν εις σάρκα μία με κοινό θέμα παρακολούθησης πολιτικών, πολιτικών προσώπων, διαφωνούντων δημοσιογράφων… Την Κυριακή, εκπλήξεις!»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This