Μέσω Euro2day και New York Times ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική εκστρατεία ο Μητσοτάκης

Πρώτα αυτοθαυμάστηκε για τα έργα του και μετά δήλωσε σίγουρος για τη νίκη

Must Read

Ξεκάθαρα προεκλογικό χρώμα είχε το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ειδική έκδοση του Euro2day με τους New York Times, «World Review 2022». Εκεί διαφήμισε το πόσο επάξια στάθηκε η κυβέρνηση στο πλευρό του πολίτη και πόσο θα στηρίξει τα νοικοκυριά και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Στο άρθρο του έκανε δε λόγο για τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας σε όλη την Ευρώπη και τη δημιουργία 300.000 νέων θέσεων εργασίας μέσα στην κρίση, από την κυβέρνησή του. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η Ελλάδα παρουσίασε την τρίτη δυναμικότερη ανάπτυξη στην Ευρωζώνη το 2021, που συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και στο α’ εξάμηνο του 2022. Βεβαίως παρέλειψε τις προς τα κάτω αναθεωρήσεις των προβλέψεων, που δείχνουν άλλη εικόνα της πραγματικότητας…

«Είναι σαφές πια στη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και συμμετέχει σε σχήματα πολυμερούς συνεργασίας, ενώ παράλληλα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή. Ελπίζω κάποια στιγμή και η Τουρκία να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η επιθετική στάση στην περιοχή δεν πρόκειται να την οδηγήσει πουθενά» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και βεβαίως κατέληξε εκφράζοντας την μεγάλη του αγωνία, που δεν είναι άλλη από την παραμονή στην εξουσία, επικαλούμενος ακόμη μια φορά την… πολιτική σταθερότητα.

«Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα το λάβουν σημαντικά υπόψιν τους όταν προσέλθουν στις κάλπες και θα μας δώσουν νέα εντολή, ώστε να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο άρθρο του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This