Τρίτη 22/6/2021

Τα «άκουσε για τα καλά» ο Αλέξης (video)

Τα «χωσε» η Γεωργία Μπιτάκου στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών. Η δημοσιογράφος κατέγραψε με το κινητό της, την στιγμή που πετυχαίνει τον Τσίπρα -δίπλα του καθόταν η Έφη Αχτσιόγλου– στο αεροπλάνο και αρχίζει να του επιτίθεται. 

Η Γεωργία Μπιτάκου χωρίς κανένα φραγμό συγκεκριμένα αναφέρει: «Γνωρίζετε ότι καταπατήσατε το Σύνταγμα, ως δικηγόρος σας το λέω. Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά».

Η ίδια μεταξύ άλλων σημειώνει: «Μας είπατε όχλο και φασίστες. Ο χειρότερος φασίστας -που γεννήθηκε- προδότης και καταδότης της πατρίδας είστε εσείς».

Η ασφάλεια του προέδρου προσπαθεί να απομακρύνει την κα. Μπιτάκου η οποία αντιδρά και στο τέλος αναφέρει: «Δεν κατάλαβα δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω. Μου κατέστρεψε τη χώρα μου. Ξεπούλησε την ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ