Ο Τσιάρας «έφαγε» τους υποδιοικητές της ΕΥΠ!

Ο ένας τους διαφωνούσε με τη σωρεία των παρακολουθήσεων, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες...

Must Read

Νομοτεχνική βελτίωση, η οποία προβλέπει την παύση των υποδιοικητών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, στο… παρά πέντε της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση, μέχρι τον διορισμό νέων υποδιοικητών την αρμοδιότητα τους θα ασκεί ο διοικητής της ΕΥΠ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε πρόβλημα με έναν εκ των υποδιοικητών ο οποίος διαφωνούσε με τη σωρεία των παρακολουθήσεων

Με άλλη νομοτεχνική βελτίωση, δεν θα καθορίζει ο Διοικητής της ΕΥΠ ανά εξάμηνο την λίστα των απαγορευμένων συσκευών παρακολούθησης, αλλά στην αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος θα εμπίπτει κάθε λογισμικό ή συσκευή που δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την διάπραξη του αδικήματος.

Ακόμη, όπου προβλέπεται η διαδικασία παράδοσης της διάταξης άρσης του απορρήτου στους παρόχους επικοινωνίας και στην ΑΔΑΕ με ηλεκτρονικά κρυπτογραφημένο μήνυμα, προστέθηκε το χρονικό επίρρημα «αμελλητί», για να διασφαλίζεται η υποχρέωση άμεσης και κατεπείγουσας διαβίβασης και εκτέλεσης της διάταξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This