Τα συχαρίκια του Κυριάκου στον δήμαρχο ανιψιό του Κώστα για τη Διπλή Ανάπλαση

Τσιμουδιά ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον για την δουλειά που βρήκαν έτοιμη από τον Νικήτα Κακλαμάνη

Must Read

Μεγάλα πανηγύρια είχε σήμερα η οικογένεια, με αφορμή την σημερινή τελετή παράδοσης της προσφυγικής δομής του Ελαιώνα στον Δήμο Αθηναίων. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει ότι ο Ελαιώνας μετατρέπεται σε έναν πνεύμονα αθλητισμού, πρασίνου, πολιτισμού, αλλά και οικονομικής δραστηριότητας, με κεντρικό σχεδιαστή τον Δήμο Αθηναίων.

Βεβαίως δεν παρέλειψε να δώσει τα συχαρίκια, μιας και δήμαρχος Αθηναίων είναι ο ανιψιός του, Κώστας Μπακογιάννης.

Μάλιστα όπως επεσήμανε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός: «Στον Βοτανικό συναντώνται τα χειροπιαστά αποτελέσματα δύο πολιτικών που εκτυλίσσονται παράλληλα: των σωστών επιλογών της Πολιτείας στο μεταναστευτικό και του τολμηρού σχεδιασμού για μία καλύτερη καθημερινότητα στην πρωτεύουσα» και συνεχάρη τόσο τον Δήμο Αθηναίων όσο και τα συναρμόδια υπουργεία που όπως είπε, εργάστηκαν σωστά και γρήγορα.

Εκείνο βέβαια που προκαλεί εντύπωση είναι πως τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκαν να πουν μισή κουβέντα για τον Νικήτα Κακλαμάνη, που επί ημερών του ως δημάρχου Αθηναίων ξεκίνησε η μελέτη για τη Διπλή Ανάπλαση και έγινε η περισσότερη δουλειά! Αχαριστία στο μεγαλείο της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This