Κυριακή 20/6/2021

Από… face control θα περάσουν οι «ψηφιακοί» νεοσυριζαίοι

Ευχαριστημένοι δηλώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πάνω από 7.000 Ελληνες γράφτηκαν… απρόσωπα μέσω υπολογιστών, τάμπλετ και κινητών στην ψηφιακή πλατφόρμα του isyriza. Αποφεύγουν, όμως, να δώσουν άλλες πληροφορίες και κυρίως να ενημερώσουν αναφορικά με τα επόμενα στάδια της όλης διαδικασίας, η οποία διόλου απίθανο να εξελιχθεί κωμικά (κάτι, βέβαια, που δεν είναι απαραίτητα κακό σε αυτή την προβληματική και επιβαρυμένη περίοδο, διότι θα δώσει αφορμές σε κόσμο να σκάσει το χειλάκι του).

Αυτό, λοιπόν, που δεν λένε στην Κουμουνδούρου είναι ότι οι περίπου 7.000 που έστειλαν την ηλεκτρονική τους… αίτηση, και όσοι άλλοι προσεχώς δεν πρόκειται να πάρουν ταυτότητα μέλους, καθώς ακολουθεί μια μικρή δοκιμασία, η οποία, παρά όσα λένε, θα έχει και… face control. Έτσι, λοιπόν, τους «ψηφιακούς» νεοσυριζαίους θα τους περιμένουν στα κατά τόπους κομματικά γραφεία κανονικοί συριζαίοι για να τους «ψιθυρίσουν μερικά φωνήεντα». Να τους υποβάλουν, δηλαδή, σε μια… ανακρισούλα θέτοντάς τους διάφορες ερωτήσεις ώστε να διαπιστώσουν το ποιόν των «νεοσυλλέκτων». Λογικό αν το σκεφτεί κανείς, διότι, ως γνωστόν, στις απρόσωπες λεωφόρους του ψηφιακού κόσμου ευδοκιμούν ουκ ολίγα φρούτα.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου, ενοχλημένοι από τη δημοσιότητα που έλαβε η κλεμμένη αφίσα του isyriza, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι όλα έγιναν νόμιμα, καθώς η επίμαχη φωτό που μπήκε στην αφίσα αγοράστηκε κανονικά από πλατφόρμα φωτογραφιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ