Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Άγρια κόντρα Βελόπουλου – Στάη στον αέρα

Χαμός στην εκπομπή! Αποχώρησε ο Βελόπουλος

Στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Σταη ήταν καλεσμένος ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος.

Αφού διαμαρτυρήθηκε αρχικά στην παρουσιάστρια που άργησαν να τον «βγάλουν» στον αέρα, συνέχισε να μιλά με επιθετικό και αδιάλλακτο ύφος χωρίς να φαίνεται πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της κ. Στάη.

Εν συνεχεία η Ελλη Στάη του ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ανέφερε ότι τα ακροδεξιά κόμματα όπως η «Ελληνική Λύση» και η «Χρυσή Αυγή» πρέπει να αποκλειστούν από τη Βουλή. Εκεί υπήρξε η πρώτη ένταση καθώς η Ελλη Στάη ζήτησε από τον Κυριάκο Βελόπουλο να μην τους… μαλώνει και να μην τους κάνει υποδείξεις.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε να τοποθετηθεί για την δήλωσή που είχε κάνει, λέγοντας «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι η Έλλη Στάη  κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αντιδράσει και εκείνος να αποχωρήσει  από το πλατό.

Δείτε το βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ