Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Μπίγαλης θα είναι ξανά υποψήφιος στον ∆ήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Must Read

Με τον θρύλο των Big Alice στο ψηφοδέλτιο βάζει πλώρη για τις εκλογές ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο συνθέτης και ερμηνευτής Κώστας Μπίγαλης, η σπουδαία φωνή των 80s και των 90s στάθηκε στο πλάι του δημάρχου στις προηγούμενες εκλογές και τελικά αποφάσισε να ξανασταθεί και σε αυτές που έρχονται. Ο νυν αντιδήμαρχος Αθλητισμού δηλαδή, ο Κώστας Μπίγαλης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Βούρο.

Ποιος δεν θυμάται τους Big Alice και το «I miss you», τα «Ρίνα Κατερίνα», «Που ‘σουν μικρή μου μέλισσα, το βράδυ που σε θέλησα», του «Αιγαίου τα μπλουζ» και πολλά άλλα που σημάδεψαν την εποχή Μπίγαλη; Μάλιστα, το 1983 το τραγούδι «I miss you» έγινε η Νο 1 επιτυχία της χρονιάς στην Ελλάδα, ενώ κυκλοφόρησε σε 18 χώρες στο εξωτερικό. «Είμαι γέννημα θρέμμα Νεοχαλκηδονιώτης και φανατικός Αεκτζής βέβαια. Το πατρικό μου που μένω τώρα είναι χτισμένο από το 1939, 83 χρόνια. Εχω παίξει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο κιόλας στην παιδική ομάδα της ΑΕΚ και στον Χαλκηδονικό. Εχω και προσφυγική καταγωγή από τη μεριά του πατέρα του πατέρα μου, καθώς είμαστε από τα Πριγκηπονήσια στην Κωνσταντινούπολη και οπότε υπάρχει αυτή η σύνδεση με τη Μικρά Ασία, και γι’ αυτό η γιαγιά μου πήρε σπίτι εδώ που είναι μικρασιατική συνοικία, όπως και η Νέα Φιλαδέλφεια» έχει πει σε συνεντεύξεις του ο τραγουδιστής, εξηγώντας «γιατί Νέα Φιλαδέλφεια» και «γιατί ΑΕΚ»!

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά δεν είναι καινούργιο. Από παλιά ασχολιόταν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ του έχουν γίνει και προτάσεις για να βρεθεί στη Βουλή. Είναι πολιτικό ον ο Κώστας Μπίγαλης. Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι ήταν πρώτος σε ψήφους στη Χαλκηδόνα. Η συνεργασία του όμως με τον Γιάννη Βούρο, με τον οποίο είναι παιδικοί φίλοι, τον έφερε κοντά στον κόσμο και σε αυτά που ήθελε να κάνει, αφού χρίστηκε αντιδήμαρχος. Αυτό, φυσικά, δεν τον εμποδίζει να «αναστήσει» τους Big Alice, κυκλοφορώντας έναν ακυκλοφόρητο δίσκο τους, αλλά και να κάνει εμφανίσεις από τις 7 Ιανουαρίου και μετά, σε ένα σόου που θα λέγεται «Γρανίτα από Ντισκοτέκ», μαζί με τις Πωλίνα, Μαντώ και Σοφία Βόσσου, στο κέντρο Gagarin της οδού Λιοσίων. Ο υποψήφιος του Γιάννη Βούρου on stage, δηλαδή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This