Κυριακή 20/6/2021

Ποιες αποκαλύψεις έκρυβαν για τον Κυριάκο οι «Ορεινές συμφωνίες»

Σύσσωμο το Μητσοτακέικο στην προβολή της ταινίας «Ορεινές συμφωνίες». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε μαζί με αδελφές, θείες, ξαδέλφια και φίλους, σε ειδική προβολή, την ταινία για τον πατέρα του τη Δευτέρα το βράδυ στο «Αθήναιον». Εκεί ήταν, φυσικά, η θεία του πρωθυπουργού και αδερφή του επιτίμου, η μόνη εν ζωή, Αρτεμισία Λυμπεράκη.

Στις πρώτες σειρές ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της Παναγιώτη και τη νύφη της. Εκεί, μεταξύ άλλων, ήταν οι
Κωστής Χατζηδάκης, Θόδωρος Σκυλακάκης και Μαριέττα Γιαννάκου. Κατά τη διάρκεια της ταινίας εξέπληξαν ευχάριστα τους θεατές οι διηγήσεις τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη για τον πατέρα τους, με κορυφαίο περιστατικό αυτό που ο Κυριάκος, ως νεαρός, επιχείρησε να διασχίσει το Φαράγγι της Σαμαριάς φορώντας… ποδοσφαιρικά παπούτσια με τάπες!

Η Ντόρα αποκάλυψε ότι έσωσε τον αδερφό της Κυριάκο από φωτιά που ξέσπασε στο δωμάτιό του στο Παρίσι σε νεαρή ηλικία, την περίοδο της δικτατορίας. Επίσης, θυμήθηκε ότι ο Μητσοτάκης την έστειλε στο Λονδίνο να μοιράσει δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1973… Οι «Ορεινές συμφωνίες» θα αρχίσουν να προβάλλονται στους κινηματογράφους στις 31 Οκτωβρίου και τα έσοδά της θα διατεθούν για την προστασία και την αναγέννηση της αμπελιτσιάς, ενδημικού δένδρου των Λευκών Ορέων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ