«Μαλλιά κουβάρια» και στους διαδρόμους της Βουλής: «Φασίστα – Καραγκιόζη»

Must Read

Το εκρηκτικό κλίμα που επικράτησε στο εσωτερικό της προανακριτικής (θυμίζουμε τις εκφράσεις «π@πΑρ@ιες», που χρησιοποίησε ο Παύλος Πολάκης) κάποια στιγμή επεκτάθηκε και στους διάδρομους της Βουλής όταν βγήκαν έξω από την αίθουσα ο Παύλος Πολάκης ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Θανάσης Πλεύρης. Η νέα μετωπική σύγκρουση έγινε με φόντο το αίτημα που υπέβαλλαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για εξαίρεση των Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλου από τη Προανακριτική προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι το αίτημα αυτό δεν υπήρξε στην αρχική λίστα μαρτύρων της ΝΔ και αυτό έγινε στη πορεία σε σύμπλευσης με το ΚΙΝΑΛ προκειμένου να μην υπάρξει πίεση σε συγκεκριμένους μάρτυρες κλειδιά όπως ο κ. Φρουζής που καταθέτει τη ερχόμενη Τρίτη. Όταν το θέμα άρχιζε να παίρνει διαστάσεις, ο Θανάσης Πλεύρης βγήκε από την αίθουσα και έδινε διευκρινήσεις στους δημοσιογράφους.

Τότε βγήκε έξω και ο Π. Πολλάκης και απευθυνόμενος στον Θ. Πλεύρη του είπε «Τι κάνεις ρε; δίνεις συνέντευξη; Λέω ότι είσαι Καραγκιόζης μέγας γιατί άλλαξες το συνημμένο και μετά προσέθεσες τα δικά μας ονόματα. Μόνο τα δικά μας μικρά ονόματα δεν ξέρατε… Η ξεφτίλα, ορισμός της! Αποφάσισαν μετά με τον Κεγκέρογλου να βάλουν εμάς ως μάρτυρες» κατηγόρησε δηλαδή τον Θ. Πλεύρη ότι άλλαξε το συνημμένο με το e-mail αφού νωρίτερα είχαν συνεννοηθεί Νέα Δημοκρατία και κίνημα αλλαγής.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε εξαιρετικό βαθμό με τους δύο βουλευτές να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς και ύβρεις:
Θ. Πλεύρης : Τεχνικά πως μπόρεσα να αλλάξω το αρχείο;
Π. Πολάκης : Αποφάσισαν μαζί με τον Κεγκέρογλου να μας βγάλουν εκτός για να προφυλάξουν τον Φρουζή από τις δικές μας ερωτήσεις και έρχεται τώρα να μας δείξει ότι μάθαμε χθες κομπιούτερ. Άσε μας . Δεν μας το μοίρασαν στην αρχή επίτηδες (την λίστα της ΝΔ). Δώσανε στην αρχή, τον άλλον έδωσα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και δεν μας το μοίρασαν αυτό… πήγα και το έφτιαξα και μετά μας το έδωσαν.

Την ώρα του καυγά πέρασε από μπροστά τους ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ του είπε «Δεν μιλάω με σένα άντε από δω φασίστα» είπε και τράβηξε παράμερα τον Πολάκη…..«Άντε Καραγκιόζη» συνέχισε από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης.

Στον καυγά πήρε μέρος και ο βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος ο όποιος σχολιάζοντας τα όσα είπε νωρίτερα ο Δημήτρης Τζαννακόπουλος, είπε «Αλλόφρων φώναζε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος… άντε ρε και άντε ρε τέτοιο ήθος» …… Όμως τον άκουσε ο Π. Πολάκης και κ πηγαίνοντας προς το μέρος του λέει «Τι είπες ρε» θεωρώντας ότι ο Μαρκόπουλος απευθυνόταν σε αυτόν ….. «Δεν το είπε σε σας, το είπε στον ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ» του είπαν κάποιοι δημοσιογράφοι… Ο Π. Πολάκης όμως ζήτησε εκ νέου το λόγο από τον Μαρκόπουλο χαρακτηρίζοντας τον πληρωμένο παπαγαλάκι και δολοφόνο χαρακτήρων «τι είπες; Εσύ τώρα είσαι δημοσιογράφος εσύ; Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία; Αυτό είσαι, ένα έμμισθο παπαγαλάκι σε διατεταγμένη υπηρεσία, μη μας πιάνεις εμάς στο στόμα σου, το ψωμί μας το βγάζουμε τίμια, δεν είμαστε σαν κι εσένα πληρωμένα μικρόφωνα και δολοφόνοι χαρακτήρων, άντε πήγαινε μέσα καραγκιοζάκο».

Για την ιστορία πάντως η απόφαση για εξαίρεση των δυο βουλευτών θα ληφθεί την ερχόμενη Τρίτη. Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν πάντως πως «Η εξαίρεση του Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολακη από τη σύνθεση της Προανακριτικής Επιτροπής θα συνιστά σκάνδαλο υπέρ της προστασίας του πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ δεν θα αποδεχτεί το αίτημα του ΚΙΝΑΛ και δεν θα αυτοκτονήσει πολιτικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This