Σάββατο 19/6/2021

Ο Νικήτας Κακλαμάνης γοήτευσε Ουκρανή βουλευτίνα!

Έχουν δίκιο, τελικά, όσοι εκθειάζουν τις Ουκρανές ως ωραίες γυναίκες. Μια από αυτές, βουλευτίνα μάλιστα, συναντήσαμε χθες στη Βουλή και διαπιστώσαμε ότι τραβά τα βλέμματα.

Πρόκειται για την Τατιάνα Πλάτσκοβα, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης, που είχαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ουκρανίας. Στην ουκρανική κοινοβουλευτική αντιπροσωπία προΐστατο η Τατιάνα Πλάτσκοβα, την οποία συνόδευσε στη Βουλή ο Βασίλης Μπούμπουρας, α’ αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα, που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία.

Ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα και ενθουσιάστηκε με τον αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου το όνομα στα ουκρανικά, όπως το έγραψε η Τατιάνα (με την κατάλληλη για την περίπτωση κατάληξη της αιτιατικής πτώσης), έχει το ενδιαφέρον του…

«Ευχαριστώ για τη συνάντηση με τον Níkítasu Kaklamanísu, έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς της Ελλάδας, πρώην υπουργό Υγείας, 77ο δήμαρχο Αθηνών και σήμερα νούμερο ένα více speaker της Ελληνικής Βουλής», μας είπε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ