Το ΜέΡΑ25 καταθέτει επίσημο αίτημα στην ΑΔΑΕ για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Must Read

Η ΚΟ του ΜέΡΑ25 ζητάει τα στοιχεία της ΑΔΑΕ, καλούμε και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να αντισταθούν στη συσκότιση της υπόθεσης των υποκλοπών.

Η Βουλευτής Σοφία Σακοράφα, που εκπροσωπεί το ΜέΡΑ25 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων, δήλωσε σήμερα τα εξής: «Οι πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με της ενημέρωση των κοινοβουλευτικών θεσμών από τον κ. Ράμμο, τον Πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής, της ΑΔΑΕ, αποτελούν ένα ακόμα ολίσθημα της κυβερνητικής παράταξης στον κατήφορο της συσκότισης για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ενόψει της στάσης των υπευθύνων που φαίνεται ότι, με διάθεση ουσιαστικής άρνησης, μεθοδεύουν τακτικές αδικαιολόγητων καθυστερήσεων, η Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός μας δηλώνει ότι είναι διαθέσιμη να δεχθεί τα όποια ανακοινώσιμα στοιχεία, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της σχετικής έρευνας της ΑΔΑΕ.

Εάν οι θεσμοί θέλουν να κωλυσιεργούν – ή ακόμα περισσότερο αρνούνται να επιτελέσουν το ρόλο τους – η Δημοκρατία και πρέπει και θα βρει τον τρόπο να αντισταθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο το κόμμα μας θα καταθέσει σχετικό επίσημο αίτημα στην ΑΔΑΕ. Και καλούμε και τα άλλα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν σε αυτές.»

Δείτε επίσης:

Επιχείριση συσκότισης για το πόρισμα της ΑΔΑΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This