Εξελίξεις στην υπόθεση Θεοδωρικάκου: Καταθέτει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για όσα είπε για τον γιο του!

«Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έχει δύο βενζινάδικα και εταιρεία με λιμουζίνες» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας

Must Read

Μήνυση αναμένεται να καταθέσει σε λίγη ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του! Θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11:00 για να τόν μηνύσει για την κατάθεση που έκανε σχετικά με τον γιο του.

«Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11:00 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του» είπε νωρίτερα στη εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο κ. Θεοδωρικάκος, ενώ όπως αποκάλυψε, κατά του απόστρατου θα στραφεί και ο ίδιος ο γιος του, «μοναδικό έγκλημα» του οποίου είναι ότι είναι «παιδί του».

 

«Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξήγησε σχετικά με την υπόθεση καταγγελίας ότι «Για πάρα πολλούς μήνες ο άνθρωπός που ήταν διοικητής διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μου παρείχε ενημέρωση, ιδίως για θέματα που έφτασαν και αφορούν ενδεχόμενες εμπλοκές στελεχών ή αστυνομικών. Δεν υπήρξε τέτοιου είδους ενημέρωση και ω του θαύματος όταν γίνονται οι κρίσεις και αξιολογούμε ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να αποστρατευτεί». Τόνισε, επίσης, ότι «αναπαράγονται ιστορίες, που δεν τον αφορούν», λέγοντας «Ένας ακόμα αστυνομικός μισή ώρα πριν αποστρατευτεί κατέθεσε σ’ αυτόν που αποστρατευόταν ότι ο Καραμαλάκης τον πίεσε να κουκουλώσει υπόθεση του γιου μου, πριν 1,5 χρόνο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχει την παραμικρή σχέση εκ των πραγμάτων. Ούτε αυτός που έκανε την κατάθεση λέει για μένα. Αναπαράγουν ιστορίες που δεν αφορούν εμένα. Δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Είμαστε δύο μήνες πριν από τις εκλογές, μόλις ετέθη υπόψιν μου το γεγονός, δική μας δουλειά είναι η κάθαρση όπου υπάρχει τέτοιο πρόβλημα».

 


Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This