Γιάννης Βούρος με ευαισθησίες

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας κάλεσε τους δημότες του να συγκεντρώσουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τα καταστροφικά Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία

Must Read

Επέδειξε τα πιο γρήγορα κοινωνικά αντανακλαστικά ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την ανθρωπιστική τραγωδία που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός κάλεσε τους συνδημότες του να συνδράμουν τους ανθρώπους αυτούς, συλλέγοντας άμεσα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

«Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς καλούν τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που βιώνουν αυτές τις μέρες τις επιπτώσεις των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τις χώρες τους» δήλωσε ο Γιάννης Βούρος.

Ο δήμαρχος ήδη συγκέντρωσε ιατροφαρμακευτικό υλικό, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια) και είδη ατομικής υγιεινής. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στον χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου (Βάρναλη και Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα, μέχρι την Παρασκευή, για να μπορέσουν μετά να σταλούν γρήγορα όλα τα συγκεντρωθέντα στις πληγείσες περιοχές. Το δράμα αυτών των ανθρώπων συγκίνησε πολύ τον Γιάννη Βούρο, ευαίσθητος πάντοτε σε τέτοια ζητήματα, κι έσπευσε να βοηθήσει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This