Σεξιστική επίθεση Αυγενάκη σε Σακοράφα: «Πήγαινε έξω να πιείς λίγο νερό»!

Must Read

Εχάθη κάθε ψυχραιμία, αλλά και κάθε ευγένεια, από τον Λευτέρη Αυγενάκη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, καθώς εκνευρισμένος είπε στην Σοφία Σακοράφα να πάει έξω να πιεί νερό για να ηρεμήσει!

Μάλιστα όταν η βουλευτής του ΜέΡΑ25 και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ του επεσήμανε ότι πρόκειται για σεξιστική επίθεση ο υφυπουργός Αθλητισμού άλλαξε την φράση του και της είπε «ε, τότε να πάτε να πιείτε κανένα καφέ»!!!

Σε ρόλο πυροσβέστη, αλλά και λογοκριτή, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Διγαλάκης έδωσε εντολή να διαγραφούν οι επίμαχες φράσεις από τα πρακτικά. Και αυτό παρά την αντίδραση της Σ. Σακοράφα που απαίτησε να γραφτεί ότι ο Λ. Αυγενάκης της είπε να πάει να πιει νερό. Η Σ. Σακοράφα επανήλθε και έκανε λόγο για «προσβλητική και σεξιστική επίθεση του υφυπουργού».

«Καμιά σεξιστική επίθεση στην κυρία Σακοράφα», αντέδρασε ο Λ. Αυγενάκης και επιτέθηκε στην βουλευτή λέγοντας ότι «είστε μειοψηφία και εκπροσωπείτε μια μειοψηφία».

«Η δημοκρατία την οποίαν έχετε και μέσα στον ΣΕΓΑΣ, δεν είναι η δημοκρατία που έχουμε εδώ πέρα. Είστε μια μειοψηφία. Η συμπεριφορά σας είναι μια μειοψηφία. Δεν εκπροσωπείτε την στιβική κοινότητα», ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης.

«Αυτό το οποίο κάνετε εδώ πέρα μέσα αποδεικνύει τα δημοσιεύματα που βλέπουμε κάθε ημέρα», σχολίασε η Σ. Σακοράφα με τον Λ. Αυγενάκη να επιμένει: «δεν σέβεστε τις αποφάσεις παρεμβαίνετε με αυτό τον τρόπο τον οποίο είδαμε και σήμερα. Θλιβερή εικόνα και σήμερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This