Ο Σαμαράς ξανά σε ρόλο υπερπατριώτη!

Περίσσεψαν πάλι τα μεγάλα λόγια για τη Μακεδονία αλλά και για την παράταξη και την ιδεολογία της

Must Read

Δεν έχει όρια η υποκρισία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος συνεχίζει ακόμα και τώρα να πουλάει εκ του ασφαλούς πατριωτισμό με σημαία τη Μακεδονία, πάνω στην οποία στήριξε όλη την πολιτική του καριέρα από το 1990, αλλά την κρίσιμη στιγμή έκανε κι αυτός… γαργάρα την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, αφήνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι απλώς να την εφαρμόσει, αλλά και να στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο την ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων. Πουλάει όμως και… κομματικό πατριωτισμό, στέλνοντας μέχρι και μήνυμα ενότητας!

Ο πρώην πρωθυπουργός παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρη Βαρζόπουλου, «Τι πρέπει και μπορούμε να κάνουμε», στην οποία έδωσαν το «παρών» πολύς κόσμος και στελέχη του κόμματος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του περίσσεψαν τα μεγάλα λόγια και για τη Μακεδονία αλλά και για την παράταξη και την ιδεολογία της. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι αυτό που συνδέει όλους τους παρισταμένους είναι «δύο μεγάλες αγάπες». «Πρώτο, πάνω απ’ όλα, υπέρτατο κριτήριο για όλα, είναι η αγάπη για την πατρίδα» είπε, σημειώνοντας ότι, ενώ είναι μισός Θεσσαλονικιός, με μητέρα από το Ντεπό, «η λέξη Θεσσαλονίκη, η λέξη Μακεδονία, δημιουργεί όλους τους αναγκαίους συνειρμούς για να είσαι Ελληνας πατριώτης».

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, η δεύτερη αγάπη είναι για την παράταξη. «Είμαστε περήφανοι, είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει ποτέ» είπε και πρόσθεσε: «Για την παράταξη είμαστε εκείνοι που έχουμε μάθει από παλιά, από τα χαρακώματα με την ξιφολόγχη, να δίνουμε μάχες με ευπρέπεια και πάντα γνωρίζοντας ότι αυτή η παράταξη είναι για τα δύσκολα. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι περηφάνια βλέποντας όλους εσάς και αναγνωρίζοντας ότι χωρίς εσάς δεν υπάρχει τίποτα στην παράταξη. Αισθάνομαι περηφάνια, γιατί ξέρω ότι θα δώσετε αυτόν τον αγώνα και πάλι όπως πρέπει. Για την Ελλάδα και για την ιδεολογία μας».

Μιλώντας ο κ. Σαμαράς για τον βουλευτή και συγγραφέα Δημήτρη Βαρτζόπουλο, είπε ότι τον συνδέουν δεσμοί πολύχρονης φιλίας, είναι και αυτός για τα δύσκολα και ένας από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές στον αγώνα της παράταξης. Υμνους για τον κ. Σαμαρά επεφύλαξε στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας: «Καλωσορίζω τον πρωθυπουργό που στα πολύ δύσκολα κράτησε την Ελλάδα όρθια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This