Παρασκευή 25/6/2021

Ο Βελόπουλος ζητάει απαντήσεις για τον «στραγγαλισμό» του Τύπου από την ΑΡΓΟΣ Α.Ε.

Την συνεχιζόμενη προκλητική κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης που εκμεταλλεύεται η εταιρεία ΑΡΓΟΣ και τις συνεχείς παραβιάσεις στον ανταγωνισμό του Τύπου καταγγέλλει το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στην Βουλή.

Με ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα που κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά απαντήσεις για την καταγγελία εκδοτικών εταιρειών σε βάρος της ΑΡΓΟΣ Α.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Οι εκδοτικές εταιρείες κάνουν λόγο για προσπάθεια στραγγαλισμού των επιχειρήσεων, θέτοντας σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας και την βιωσιμότητα εφημερίδων.

Η ερώτηση εστιάζει στις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί άμεσα η κυβέρνηση ώστε να αρθούν οι αντισυμβατικές και παράνομες ενέργειες από την εταιρεία ΑΡΓΟΣ και στο εάν η κυβέρνηση προτίθεται -και με ποιο τρόπο- να θωρακίσει την δημοκρατική και απρόσκοπτη κυκλοφορία όλων των εντύπων.

Δείτε εδώ την ερώτηση που κατέθεσε το κόμμα της «Ελληνικής Λύσης»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ