Ο Βελόπουλος ζητάει απαντήσεις για τον «στραγγαλισμό» του Τύπου από την ΑΡΓΟΣ Α.Ε.

Must Read

Την συνεχιζόμενη προκλητική κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης που εκμεταλλεύεται η εταιρεία ΑΡΓΟΣ και τις συνεχείς παραβιάσεις στον ανταγωνισμό του Τύπου καταγγέλλει το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στην Βουλή.

Με ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα που κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά απαντήσεις για την καταγγελία εκδοτικών εταιρειών σε βάρος της ΑΡΓΟΣ Α.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Οι εκδοτικές εταιρείες κάνουν λόγο για προσπάθεια στραγγαλισμού των επιχειρήσεων, θέτοντας σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας και την βιωσιμότητα εφημερίδων.

Η ερώτηση εστιάζει στις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί άμεσα η κυβέρνηση ώστε να αρθούν οι αντισυμβατικές και παράνομες ενέργειες από την εταιρεία ΑΡΓΟΣ και στο εάν η κυβέρνηση προτίθεται -και με ποιο τρόπο- να θωρακίσει την δημοκρατική και απρόσκοπτη κυκλοφορία όλων των εντύπων.

Δείτε εδώ την ερώτηση που κατέθεσε το κόμμα της «Ελληνικής Λύσης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This