Εξοργιστική δήλωση Μητσοτάκη για τα Τέμπη

Όλοι φταίχτες και μόνο ο Κυριάκος... μαχητής

Must Read

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει η υπεροψία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που δεκάδες οικογένειες κηδεύουν τα παιδιά τους μετά από το έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη.

Αφού έβγαλε πόρισμα μέσω διαγγέλματος, κάνοντας λόγο για ανθρώπινο λάθος, αφού προσπάθησε να τα «μαζέψει» μετά το άγριο κράξιμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στο «όλοι φταίμε», τώρα παρουσιάστηκε ως μοναχικός μαχητής κόντρα στο «βαθύ αναχρονιστικό κράτος»! 

Στον διάλογο που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Μητσοτάκης ξεστόμισε ότι πλέον θα είναι μόνος του στη… μεγάλη μάχη που δίνει για αξιοκρατία και διαφάνεια. Και όμως, αυτή ήταν η προκλητική του δήλωση, την ώρα που η κυβέρνησή του καταρρέει από τα σκάνδαλα και τη διαπλοκή, με τη δημοκρατία της Ελλάδας να βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως προειδοποιήσε και η επιτροπή Libe, σχολιάζοντας ότι η στη χώρα μας η διαφθορά έχει ατιμωρησία και είναι κυρίαρχη.

«Ξέρω ότι αυτή η μάχη έχει και νίκες και πολύ σκληρές στιγμές όπως αυτή και γι’ αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Όμως δεν είναι πια μοναχική μάχη αυτή, είναι μια μάχη που πιστεύω κινητοποιεί πολλές υγιείς δυνάμεις στην ελληνική κοινωνία, και εντός του κρατικού μηχανισμού που ζητούν ένα καλύτερο κράτος με περισσότερη τεχνογνωσία, με περισσότερη αποτελεσματικότητα, περισσότερη διαφάνεια, περισσότερη αξιοκρατία, περισσότερη αξιολόγηση και για όλα αυτά θα συνεχίσω προσωπικά να αγωνίζομαι» δήλωσε ως μοναχικός καβαλάρης ο πρωθυπουργός.

Φυσικά, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία έχει μετατραπεί σε φερέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έκανε την παραμικρή παρέμβαση για το σχόλιο που αποτελεί προσβολή στους δεκάδες νεκρούς της τραγωδίας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This