Ο Κουρτζίδης διαψεύδει τον Μπογδάνο

Η δήθεν σύσκεψη που όμως είχε προαποφασισμένο αποτέλεσμα - Λατινοπούλου: «Γελάνε και οι πέτρες»

Must Read

Χθες, όταν ξέσπασε η «θύελλα» στον πολιτικό χώρο που κινείται το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι μετά από συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου αποφασίστηκαν δύο πράγματα. Πρώτον, η συμπόρευση με την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και δεύτερον, η διαγραφή της αντιπροέδρου Αφροδίτης Λατινοπούλου από το κόμμα, επειδή διαφώνησε με την πρώτη απόφαση!

Σήμερα ωστόσο, μία ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη, του επικεφαλής της Ελληνικής Ανατροπής, έρχεται να διαψεύσει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και να επιβεβαιώσει ότι οι αποφάσεις ελήφθησαν εντελώς ξαφνικά και αυταρχικά!

Συγκεκριμένα, ο κ.Κουρτζίδης έγραψε στο facebook ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το πρωί της Τρίτης 14/3, τον ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι προχωράει «σε μεμονωμένη ανακοίνωση», που σημαίνει ότι δεν περίμενε τη συνεδρίαση του πολιτικού συνεδρίου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, αλλά είχε ήδη αποφασίσει το πώς θα προχωρήσει!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σχολίασε στην ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη τα εξής:

«Aπό χτες το πρωί σας είχε τηλεφωνήσει λοιπόν και μετά δήθεν έκανε ”σύσκεψη” με το δήθεν πολιτικό συμβούλιο που δεν είχε όμως ανακοινωθεί πουθενά και ποτέ, ούτε είχε ξανασυνεδριάσει και εκεί ”αποφασίστηκε” μέσω ζοομ! το ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με τον μανδύα ένωσης. Κατά τα άλλα κόπτεται για ένωση του πατριωτικού χώρου. Γελάνε και οι πέτρες».

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This