Πολιτική αυτοχειρία Μπογδάνου

Η διαγραφή της Α. Λατινοπούλου από την ΠΑΤΡΙΔΑ επειδή διαφώνησε με τη σύμπλευση με τον Π. Εμφιετζόγλου, θα δώσει τη χαριστική βολή στα όποια εκλογικά όνειρα του Κ.Μπογδάνου

Must Read

Βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος σε μια επίδειξη αυταρχισμού, με μία αιφνιδιαστική κίνηση, προχώρησε στη διαγραφή από το κόμμα της αντιπροέδρου Αφροδίτης Λατινοπούλου!

Ο λόγος; Σύμφωνα με την πολιτεύτρια στην Α΄Θεσσαλονίκης, είδε την πόρτα της εξόδου εξαιτίας της άρνησής της να δεχθεί τη συμπόρευση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ (για τις επερχόμενες εκλογές) με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομο Εμφιετζόγλου (86 ετών).

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως δεν κάνει «χωριό» με κανέναν, αφού την… ανεξαρτησία του ως μοναχικός λύκος, την ακολούθησε μια συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο, αλλά ούτε αυτό το «παρεάκι» τα βρήκε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων στελεχών του κόμματος και εξανέστη όταν ο Πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ διέγραψε σχόλιό της στην ανακοίνωση της απομάκρυνσή της.

Η πρώτη ανακοίνωση του Κ.Μπογδάνου:

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ». Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Ο μαρασμός και η παρακμή του Έθνους μπορούν και πρέπει να ανακοπούν. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν προσωπικές επιδιώξεις, εγωισμοί και υστεροβουλίες, ούτε επιτρέπεται «πατριωτικά» κόμματα να εξυπηρετούν την στόχευση της κυβέρνησης, που είναι να υπάρξουν πολλά εκτός βουλής κόμματα, τα ποσοστά των οποίων ρίχνουν τον πήχυ της αυτοδυναμίας για το πρώτο κόμμα. Στόχος στην πολιτική είναι μόνον ένας: Η ισχυρή παρουσία στη βουλή και ο αγώνας μέσα από την θεσμική εκπροσώπηση. Όλες και όλοι τιθέμεθα προ των ευθυνών μας.»

Το σχόλιο της Αφροδίτης Λατiνοπούλου που διεγράφη από τον Κ. Μπογδάνο:

«Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομά μου και πώς μειοψήφισα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε, τίποτα.

Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. Απλά εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς (;) λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και του έβριζες με τα χειρότερα λόγια. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις από το μαύρο Εύζωνα, έως την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα. Το ότι το κάνεις για ακόμα μια φορά δεν εκπλήσσει κανέναν. Καλή σας τύχη!»

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επανήλθε με νέα δήλωση, στην οποία έγραφε:

«Το Πολιτικό Συμβούλιο της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. συγκλήθηκε σήμερα παρουσία ΟΛΩΝ των αξιωματούχων του κόμματος και αποφάσισε δημοκρατικά και θεσμικά (9-1) συνεργασία με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Όποιος δεν σέβεται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και καταφέρεται εναντίον αυτής, υπηρετώντας την πολυδιάσπαση του πατριωτικού χώρου και τον σχεδιασμό του Μαξίμου για πολλά κόμματα εκτός Βουλής που ρίχνουν μέτρο της αυτοδυναμίας, διαγράφεται.»

Ωστόσο, περίπου μία ώρα μετά την ανάρτησή της, εξαφανίστηκε από το facebook!

Ο Κ.Μπογδάνος δεν σταμάτησε εκεί και ως σχόλιο στην πρώτη ανακοίνωση, ανήρτησε την εξής φωτογραφία:

 

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε και με βίντεο μήνυμα στο Instagram έκανε λόγο για «ξεπούλημα», «στημένη και εντελώς παράτυπη διαδικασία» ενώ τόνισε πως συνεχίζει κανονικά τον αγώνα της.

«Δεν ξεπουλιόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε … προχωράμε δυνατά χωρίς βαρίδια, χωρίς καιροσκόπους, χωρίς ανήθικους ανθρώπους στο πλάι μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο το οποίο είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This