Το ΠΑΣΟΚ τα «χώνει» στον Λοβέρδο

Ο κακός χαμός μετά τις αιχμές Λοβέρδου για Ανδρουλάκη

Must Read

«Βράζει» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά από την δήλωση-καρφί που έκανε κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζουν ότι «είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο», μετά από το αιχμηρό σχόλιό του: «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Ο Λοβέρδος που ουκ ολίγες φορές έχει δείξει την τάση του προς τη ΝΔ, ωστόσο παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, κράτησε αποστάσεις από τη δήλωση Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο.

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, σχολίασε πως «προκύπτει πολύ καθαρά ο πυρήνας του προβλήματος των πολιτικών συνεργασιών. Τελικά αποκαλύπτεται ότι δεν έχουν ένα σαφές προγραμματικό περιεχόμενο και έχουν ως μεγάλο κίνδυνο να καταλήξουν σε ακυβερνησία». Αντιθέτως, «ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι έχει διαχειρισθεί με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο πρωτοφανείς ιστορικές κρίσεις. Οι Έλληνες αισθάνονται ασφαλείς με αυτόν τον πρωθυπουργό στο τιμόνι. Οι δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή – παρότι υπάρχει μια μικρή πτώση σε όλα τα κόμματα λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών – δίνουν προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία και αναγνωρίζουν στον κ. Μητσοτάκη ότι αυτόν εμπιστεύονται να κυβερνήσει τη χώρα».

Σημειώνεται ότι ο Οικονόμου σχολίασε: «Το “ψηφίστε και πρωθυπουργός θα είναι ο άγνωστος χ” δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση. Η θέση του κ. Ανδρουλάκη είναι θεσμικά ασεβής και πολιτικά εξωφρενική, πρόκληση στην κοινή λογική και πρόκληση στη δημοκρατική τάξη» είπε, προσθέτοντας: «εκτός αν θέλει να θολώνει τα νερά και να μην πει αυτό που ενδεχομένως είναι προειλημμένη απόφαση για συμπόρευση με τον κ. Τσίπρα».

Δείτε επίσης:

«Σαλιγκάρι δίχως κέλυφος ο Ανδρέας Λοβέρδος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This