Ο Οικονόμου «βάζει πλάτη» στις χυδαιότητες του Άδωνι

Must Read

Πλήρη κάλυψη στην χυδαία επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη κατά των αριστερών προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωση των συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι οι αναφορές του Γεωργιάδη για τους αριστερούς τους οποίους χαρακτήρισε «απαίσιους, άχρηστους, ανεπρόκοπους και γρουσούζηδες» ήταν…. «μεταφορικές»!

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Οικονόμου για την πρωτοφανή επίθεση, ο ίδιος απάντησε: «Ο υπουργός Ανάπτυξης, αν δεν κάνω λάθος, είπε ότι μιλά μεταφορικά. Και αυτό νομίζω ότι οφείλουμε να το συνυπολογίζουμε στην ερώτηση».

«Δηλαδή, μεταφορικά, τι διαφορά έχει;» ρώτησε δημοσιογράφος με τον Οικονόμου να απαντάει αμηχανος : «Είπε, έκανε παραπομπές σε κάποια λεξικά. Μεταφορικά… Προφανώς και δεν αναφέρεται στα…» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «αυτό που μένει δημόσια έχει σημασία όμως».

«Προφανώς και δεν αναφέρεται στην ποιότητα, στον χαρακτήρα, στις ιδιότητες των ανθρώπων που έχουν μια ιδεολογία διαφορετική, για όνομα του θεού. Είπε ο άνθρωπος ότι ”μιλώ μεταφορικά”. Οπότε, δεν νομίζω ότι υφίσταται ζήτημα» είπε δικαιολογώντας τις προσβολές του σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Δείτε επίσης:

«Απαίσιος, άχρηστος και ανεπρόκοπος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This