ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Οικονόμου «βάζει πλάτη» στις χυδαιότητες του Άδωνι

Ο Οικονόμου «βάζει πλάτη» στις χυδαιότητες του Άδωνι

Πλήρη κάλυψη στην χυδαία επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη κατά των αριστερών προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωση των συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι οι αναφορές του Γεωργιάδη για τους αριστερούς τους οποίους χαρακτήρισε «απαίσιους, άχρηστους, ανεπρόκοπους και γρουσούζηδες» ήταν…. «μεταφορικές»!

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Οικονόμου για την πρωτοφανή επίθεση, ο ίδιος απάντησε: «Ο υπουργός Ανάπτυξης, αν δεν κάνω λάθος, είπε ότι μιλά μεταφορικά. Και αυτό νομίζω ότι οφείλουμε να το συνυπολογίζουμε στην ερώτηση».

«Δηλαδή, μεταφορικά, τι διαφορά έχει;» ρώτησε δημοσιογράφος με τον Οικονόμου να απαντάει αμηχανος : «Είπε, έκανε παραπομπές σε κάποια λεξικά. Μεταφορικά… Προφανώς και δεν αναφέρεται στα…» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «αυτό που μένει δημόσια έχει σημασία όμως».

«Προφανώς και δεν αναφέρεται στην ποιότητα, στον χαρακτήρα, στις ιδιότητες των ανθρώπων που έχουν μια ιδεολογία διαφορετική, για όνομα του θεού. Είπε ο άνθρωπος ότι ”μιλώ μεταφορικά”. Οπότε, δεν νομίζω ότι υφίσταται ζήτημα» είπε δικαιολογώντας τις προσβολές του σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

«Απαίσιος, άχρηστος και ανεπρόκοπος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης