ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η παρουσία του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια, ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη

Must Read

Ανήμερα Κυριακή των Βαΐων επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ανακοινώσει τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές του για τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, στις οποίες συναντάμε κάποιες λιγοστές εκπλήξεις, αρκετά γνωστά πρόσωπα, αλλά και ορισμένες «μεταγραφές» από άλλους πολιτικούς χώρους.

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία καλείται να εγκρίνει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει σήμερα, σίγουρα ξεχωρίζει η συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου, δημοσιογράφου και πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, κάτι που υπήρχε το τελευταίο διάστημα ως έντονη φήμη, που, όπως όλα δείχνουν, θα επιβεβαιωθεί.

Στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ συναντάμε και αρκετούς (διαμαρτυρόμενους) καλλιτέχνες, με τον μάχιμο ράπερ Μιθριδάτη να κλέβει την παράσταση, τη δημοφιλή τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου να φιλοδοξεί να επανεκλεγεί και τον γνωστό ηθοποιό Μάριο Αθανασίου να ετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στον στίβο της πολιτικής.

Στην μάχη του σταυρού θα ριχθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί δημοσιογράφοι, με τους Νίκο Φίλη και Δημήτρη Χατζηνικόλα στην Α’ Αθηνών, την Ελένη Ζάχου στη Χαλκιδική, τον Χρήστο Γιαννούλη και τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη στην Α Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο Κυρίτση στον Νότιο Τομέα Αθηνών και τους Γιώργο Καραμέρο και Νάσο Αθανασίου στην Ανατολική Αττική. Εκ νέου υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι ο Γιώργος Βαρεμένος, υποψήφιοι δημοσιογράφοι θα είναι ακόμη ο Κώστας Αγόρης στην Καρδίτσα, η Άννα Στεργίου στη Θεσπρωτία, η Τζένη Σουκάρα στην Κορινθία, η Δώρα Αυγέρη στη Β’ Θεσσαλονίκης και η Νατάσα Γκαρά στον Έβρο.

Πανεπιστημιακοί και μέλη του think tank του Τσίπρα

Μεγάλη εκπροσώπηση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γνωρίζουν και οι πανεπιστημιακοί και μέλη του think tank του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς υποψήφιοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας Φαραντούρης στην Κεφαλλονιά, οι Γρηγόρης Γεροτζιάφας και Γιάννης Μυλόπουλος στην Α’ Θεσσαλονίκης, η Διάνα Βουτυράκου στη Δυτική Αττική και ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης στα Γιάννενα.

Επιπλέον, στο ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων θα βρεθούν τόσο ο Παύλος Πολάκης, όσο και ο Γιώργος Σταθάκης, ενώ υποψήφια στην Α’ Αθήνας θα είναι εκ νέου η Τασία Χριστοδουλοπούλου, όπως και οι πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Μπελαβίλας.

Το παρόν στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δίνουν ακόμη οι προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο δυτικό τομέα Αθηνών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον νομό Μαγνησίας και Βασίλης Κόκκαλης στον νομό Λάρισας.

  • Δείτε τις αναλυτικές λίστες:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This