Οι «Έλληνες» του Κασιδιάρη υπέβαλαν επίσημα δήλωση συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Τις 47 έφτασαν οι σχετικές αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Must Read

Απόψε τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία για την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου των δηλώσεων των ονομάτων και των εμβλημάτων κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων που προτίθενται να λάβουν μέρος στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει το αν ένα από αυτά θα είναι, τελικά, και το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο πρόλαβε σήμερα και υπέβαλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δήλωση συμμετοχής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, καθώς ηγέτης της παράταξης εμφανίζεται, πλέον, ο πρώην καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Φάκελο υποψηφιότητας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατέθεσε νωρίτερα σήμερα και το κόμμα «EAN», του οποίου ηγείται ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ο οποίος και τα «έσπασε» με τον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή των κομμάτων, των συνασπισμών κομμάτων και των μεμονωμένων υποψηφίων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ την αντίστοιχη εκείνων του 2019, καθώς, μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί συνολικά 47 σχετικές αιτήσεις.

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 29/4, εξάλλου, λήγει η προθεσμία της κατάθεσης των επίσημων ψηφοδελτίων των κομμάτων, όπου θα περιλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές τους, ενώ για την ερχόμενη Τρίτη, 2 Μαΐου, είναι προγραμματισμένο να γίνει από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου η ανακήρυξη των κομμάτων και συνδυασμών κομμάτων που θα κατέλθουν στις εκλογές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This