Ανδρουλάκης: «Ναι» σε κυβέρνηση συνεργασίας, αρκεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να «πιάσει» ένα ισχυρό ποσοστό

«Δεν εμπιστεύομαι όσους χρεώνονται αντιμνημονιακούς λαϊκισμούς και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τόνισε, επανερχόμενος στο θέμα του προσώπου «κοινής αποδοχής» για τη θέση του νέου πρωθυπουργού

Must Read

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «υπενθύμισε» σήμερα πως είναι θετικός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, αρνούμενος, ωστόσο, πως επιθυμεί να «επιβάλει» πρωθυπουργό, όπως τον έχουν κατηγορήσει, υποστηρίζοντας πως το μόνο που θέλει, είναι να δει ως επικεφαλής της νέας κυβέρνησης ένα πρόσωπο «κοινής αποδοχής».

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο 8o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, επανέλαβε την πάγια θέση του υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, θέτοντας ωστόσο δύο βασικά κριτήρια: το ποσοστό και τα πρόσωπα, σημειώνοντας πως, με ένα ψηλό ποσοστό στην κάλπη το κόμμα του θα μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης, ενώ, ξεκαθάρισε, ότι δεν δέχεται να είναι σε πρωταγωνιστικές θέσεις πρόσωπα που ευθύνονται για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

«Δεν εμπιστεύομαι όσους χρεώνονται αντιμνημονιακούς λαϊκισμούς και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι απορρίπτει οποιοδήποτε σενάριο δεν καλύπτει τους δύο αυτούς όρους. «Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί τον λαϊκισμό με γραβάτα και ο κ. Τσίπρας τον λαϊκισμό χωρίς γραβάτα», σημείωσε, θέτοντας το ερώτημα αν θέλουμε έναν ηγέτη που να μπορεί να διαπραγματευτεί για το καλό της χώρας ή ανθρώπους που τους κοιτούν με μισό μάτι στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, σχολίασε στους δύο πολιτικούς του αντιπάλους, λέγοντας για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έκανε δημοψήφισμα και σε μία ώρα έκανε το “όχι” “ναι”, εκθέτοντας παγκοσμίως τη χώρα», ενώ, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, υποστήριξε ότι εκ μέρους του οργανώνονται «δολοφονίες χαρακτήρων», όπως του κ. Ράμμου.





Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This