Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση της εγκυκλίου της Μίνας Γκάγκα

«Αυτή τη φορά λόγω εκλογών έκανε πίσω και έκρυψε την απόφασή της πίσω στο συρτάρι»

Must Read

Η Κουμουνδούρου, μετά την απόσυρση της εγκυκλίου της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, εξέδωσε ανακοίνωση.

«Μετά τις αντιδράσεις και το εξώδικο των γιατρών της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, η Μίνα Γκάγκα πήρε πίσω άρον άρον την εξωφρενική απαίτησή της να εφημερεύουν οι γιατροί όχι μόνο σε περιστατικά της ειδικότητάς τους, αλλά και σε περιστατικά που δεν είναι της ειδικότητας τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ακόμα και τις τελευταίες ημέρες πριν την ήττα τους επιχείρησαν να ασκήσουν πολιτική για την Υγεία όπως έκαναν τέσσερα χρόνια, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια γιατρούς και ασθενείς, με μόνο στόχο την απαξίωση της δημόσιας Υγείας. Αυτή τη φορά λόγω εκλογών η κα Γκάκα έκανε πίσω και έκρυψε την απόφασή της πίσω στο συρτάρι. Όμως την κοροϊδία σε βάρος των εργαζομένων στη δημόσια Υγεία δεν θα μπορέσει να την κρύψει», τονίζει.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This