Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφια η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου

Η έκπληξη που φύλαγε σαν κόρη οφθαλμού...

Must Read

Μόλις πριν λίγες μέρες έμαθε το πανελλήνιο για το κόμμα «ΝΙΚΗ» του δασκάλου, συγγραφέα και θεολόγου, Δημήτρη Νατσιού, το οποίο θα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές.

Και το έμαθε αφού καταγράφηκε στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας ποσοστό 1%.

Το κόμμα που ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ‘δεξιές’ κι ‘αριστερές’ παρωπίδες ή γενικόλογους ‘πατριωτισμούς’ αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

Όμως «φύλαγε» μια ακόμη έκπληξη, αφού σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της  Μαρίας Εζνεπίδου, ανιψιάς του Αγίου Παϊσίου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This