Εμμονή έχει ο Κυριάκος με την ΕΥΠ – Αν εκλεγεί, θα συνεχίσει τα ίδια!

Ο Σκέρτσος αποκάλυψε ότι αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης, κρατήσει υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ παρά την έκθεση-«κόλαφο» της Pega

Must Read

Τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνεχίσει να διατηρεί την Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων υπό την εποπτεία του, (εφόσον εκλεγεί) παρά τον διεθνή σάλο και διασυρμό της χώρας με τον σκάνδαλο των υποκλοπών, αποκάλυψε ο Άκης Σκέρτσος.

Αδιαφορώντας προκλητικά για την έκθεση-«κόλαφο» της Pega και τις συστάσεις της Επιτροπής να αφαιρεθεί η εποπτεία της ΕΥΠ από τον πρωθυπουργό, ο Άκης Σκέρτσος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες (η αντίστοιχη υπηρεσία) είναι στην Καγκελαρία για παράδειγμα  ή -αν δεν κάνω λάθος- στην Ιταλία είναι υπό την εποπτεία του Πρωθυπουργού. Δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα ως προς την δομή της και την υπαγωγή της στον Πρωθυπουργό», υποστήριξε ο Άκης Σκέρτσος στο One, χωρίς να δίνει καμία απάντηση για την έκθεση-καταπέλτη, ενώ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η επιτροπή «γέρνει« προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης:

«Δεν μπορεί να κάνει τον δικαστή ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιες αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, ούτε ορισμένες Επιτροπές από το Ευρωκοινοβούλιο με  σύνθεση όπως στην περίπτωση της, που ουσιαστικά “γέρνει” υπέρ των κομμάτων της Αντιπολίτευσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This