«Μουδιασμένη» η Κουμουνδούρου με το αποτέλεσμα

Η Ρένα Δούρου έσπευσε να καλύψει τον Τσίπρα, καθώς άρχισαν οι γκρίνιες

Must Read

Η απόλυτη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει ισχυρό σοκ στην Κουμουνδούρου, με τα στελέχη της να εμφανίζονται «μουδιασμένα».

Ήδη είχε φανεί το κλίμα από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το κοινό exit poll. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ήταν καλεσμένη στο Mega και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μακριά από τους στόχους του, εκτιμώντας πως η εκλογική επίδοση «θα μας απασχολήσει σε επίπεδο συλλογικό, οργάνων», ενώ «εμείς στα όργανά μας συζητάμε τα πάντα».

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει το ατού των 170.000 πολιτών που τον Μάιο ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα», αλλά και το γεγονός ότι «είμαστε το μεγαλύτερο αριστερό κόμμα στην Ευρώπη».

Ο δε Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός για να κάνω μια πολιτική εκτίμηση» και υποστήριξε πως το εκλογικό αποτέλεσμα είναι «κατώτερο των στόχων που είχαμε βάλει σε κάθε περίπτωση. Δεν μπορεί να πει κανείς τι φταίει, μέχρι να δούμε τη διαφορά».

Ήδη στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει οι γκρίνιες για τη στρατηγική του κόμματος, που όπως φαίνεται δεν έπεισε ούτε το παραδοσιακό του ακροατήριο, με διαρροές ψήφων.

Μάλιστα αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τις επόμενες ημέρες, με τα περισσότερα στελέχη να αναμένουν τη στάση του πρόεδρου του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This