ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΚυριάκος Βελόπουλος: «Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι»

Κυριάκος Βελόπουλος: «Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι»

Την ξεκάθαρη ικανοποίηση του για τις εντυπωσιακές, αν μη τι άλλο, επιδόσεις της Ελληνικής Λύσης στις σημερινές βουλευτικές εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ήττα των… δημοσκοπήσεων!

«Το σύστημα σήμερα και μέχρι χθες είχε δώσει τα ρέστα του ώστε η Ελληνική Λύση να είναι εκτός Βουλής. Από δέκα βουλευτές πήγαμε στους 16. Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Λύση. Που εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά, περάσαμε από τυφώνα. Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς δεν προδώσαμε κανένα. Είμαστε το μοναδικό πατριωτικό ελληνικό κόμμα. Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά. Και η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι αυτό εδώ. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Η μεν πρώτη μας έδινε μία εβδομάδα πριν τις εκλογές 2,7, η δεύτερη 2,7, η τρίτη 2,8, η τέταρτη 2,6, η πέμπτη 2,7. Αυτό τι αποδεικνύει; Ότι περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι. Γιατί έτσι είναι οι Έλληνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Όπως όλα δείχνουν, η Ελληνική Λύση μπαίνει… πανηγυρικά στη Βουλή, καθώς, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, συγκεντρώνει ένα ποσοστό που «αγγίζει» το 4,5%.

  • Δείτε τη δήλωση Βελόπουλου:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης