Γιάνης Βαρουφάκης: «Απόψε η ερντογανοποίηση και ο εξορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε»

Must Read

Με φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατέστησε ως υπεύθυνο για τη συντριπτική νίκη της «Μητσοτάκης ΑΕ» όπως είπε, την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολίασε ότι με το αποτέλεσμα αυτό, «η ερντογανοποίηση και ο εξορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε».

  • Αναλυτικά:

«Ο λαός μίλησε. Δώσαμε τον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε, υπέρ της νεολαίας, υπέρ των πολλών, υπέρ των αρχών του ανθρωπισμού και του ορθολογισμού. Απόψε, η ερντογανοποίηση και ο εξορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε. Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος. Αυτό οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που ενταφίασε την απλή αναλογική μη αποδεχόμενη την πρότασή μας εδώ και δύο χρόνια για μία σύγκληση προεκλογική σε ένα κοινό μέτωπο ρήξης με αποτέλεσμα να αναδυθεί αυτό το απίστευτο τσουνάμι το μέτωπο της συντήρησης. Ένας ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υποσχόταν πράγματα στον κόσμο, που θα έπρεπε να γίνουν, αλλά για να γίνουν χρειαζόταν η ρήξη την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποίησε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This