Οι ψηφοφόροι… μίλησαν: Αυτές είναι οι «φίρμες» που μένουν εκτός Βουλής

Ακόμη και η «θριαμβεύτρια» ΝΔ είδε πρωτοκλασάτα στελέχη της να... τρώνε πόρτα

Must Read

Τα αποτελέσματα των σημερινών βουλευτικών εκλογών βγάζουν, όπως όλα δείχνουν, πεντακομματική Βουλή, με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, να είναι, ουσιαστικά, ο μόνος πραγματικά χαμένος, καθώς έπαθε πανωλεθρία.

Ως εκ τούτου, αυτό είναι και το κόμμα το οποίο υπέστη και τις μεγαλύτερες απώλειες, όσον αφορά στους υποψηφίους βουλευτές του που… έφαγαν πόρτα από το ελληνικό κοινοβούλιο. Εκπλήξεις, όμως, υπήρξαν και στο στρατόπεδο της -θριαμβεύτριας- Νέας Δημοκρατίας, καθώς και στο -τρίτο και αρκετά χαρούμενο- ΠΑΣΟΚ, με αρκετά να είναι τα γνωστά ονόματα που έμειναν με την… όρεξη.

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:

Στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει πάθει πραγματική… πανωλεθρία στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, καθώς εκεί φαίνεται πως μένουν εκτός οι Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Ζαχαριάδης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία, την ώρα που από το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός ο Ανδρέας Λοβέρδος (αν και, στην περίπτωσή του, έχουμε μια βάσιμη υποψία πως… όλο και κάπου θα βολευτεί).

Στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών εκτός μένουν οι Βίτσας και Κουρουπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης απο το ΠΑΣΟΚ, ενώ στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών από τη ΝΔ «κόπηκαν» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας.

Στην Α’ Πειραιά, από πλευράς ΝΔ έμεινε εκτός η Νόνη Δούνια και ο Γιάννης Μελάς, ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκης από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Ανατολική Αττική, εξάλλου, εκτός έμεινε ο Ευάγγελος Αντώναρος, που πρόσφατα πήρε… μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Βγαίνοντας εκτός Αττικής, έχουμε το «κόψιμο» του Σπήλιου Λιβανού για τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός τόσο ο Γιώργος Βαρεμένος, όσο και ο Νίκος Μωραίτης. Στη Ζάκυνθο μένει εκτός ο Σταύρος Κοντονής από τον ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ (ο οποίος, μάλιστα, ήρθε τρίτος και… καταϊδρωμένος στις ψήφους) και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μαγνησία έμεινε εκτός η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Φθιώτιδα, τέλος, από τη ΝΔ μένει εκτός ο Γιάννης Οικονόμου, τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This