Οργή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή μουσουλμάνου βουλευτή στη Ροδόπη

Στράφηκε και κατά των συντρόφων της

Must Read

Εξοργισμένο είναι από χθες το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Ροδόπη κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Κομοτηνής που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Λαφτσή.

Ο λόγος είναι ότι ο μουσουλμάνος Οζγκιούρ Φερχάτ εκλέγεται νέος βουλευτής του κόμματος στο νομό, αντί για τον Δημήτρη Χαρίτου και ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται στη Ροδόπη παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η κ. Λαφτσή έκανε λόγο σε «πύρινη» ανακοίνωσή της για «ωμή και αισχρή» παρέμβαση της Τουρκίας στο αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στην Θράκη!

Μάλιστα, αποκαλεί τον Οζγκιούρ Φερχάτ «αριστερό δεκανίκι του ερντογανικού κράτους».

Επίσης, έριξε τα βέλη της κι εναντίον συντρόφων της, που παρουσιάζουν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, ως μία κομματική επιτυχία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελένης Λαφτσή:

«Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!

Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.

Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!».

Δείτε επίσης:

Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις δεύτερες κάλπες θα βγουν τα μεγάλα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This