H απάντηση της Αχτσιόγλου για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Τι δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την φημολογία γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα

Must Read

Την ώρα που δίνουν και παίρνουν οι φημολογίες για ενδεχόμενη αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την εκλογική ήττα στις βουλευτικές εκλογές, η Έφη Αχτσιόγλου, ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

«Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό. Έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου», είπε σε συνέντευξή της Στο Κόκκινο η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εστιάζοντας στην «μάχη» για τις δεύτερες εκλογές, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε: «Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη. Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες», υποστήριξε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το κόμμα ζητάει την διακυβέρνηση προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, ενώ τις δηλώσεις των στελεχών που προκάλεσαν ταραχή στους πολίτες, η ίδια ανέφερε παραδέχτηκε τα λάθη: «επιδεικνύουμε έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Το κάναμε και πριν τις εκλογές και δημιούργησε πρόβλημα».

Αναφερόμενη στην έκθεση-σοκ της Κομισιόν, η ίδια υποστήριξε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφαρμόσιμο εντός του δημοσιονομικού πλαισίου της Ευρωζώνης. Όπως είπε, αν η ΝΔ παραμείνει κυβέρνηση «δεν θα ξεπαγώσουν τριετίες». Όπως διευκρίνισε: «Αυτό σημαίνει ότι πολλοί εργαζόμενοι θα μείνουν με καθηλωμένες αποδοχές, γιατί είναι πολλοί εκείνοι που δεν αμείβονται με τον κατώτατο μισθό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This