Ο… μέγας Κοτζιάς δίνει τώρα και οδηγίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Τώρα ψάχνει να τρουπώσει στα ψηφοδέλτια...

Must Read

Ο πολύς Νίκος Κοτζιάς δεν στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και η κίνησή του «Πράττω» δεν βρέθηκε με στελέχη του στα ψηφοδέλτια.

Τώρα όμως δίνει οδηγίες στην Κουμουνδούρου και μάλιστα προτείνει «άνοιγμα των ψηφοδελτίων» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο επί ΣΥΡΙΖΑ υπουργός Εξωτερικών, που πανηγύρισε την Συμφωνία των Πρεσπών, σε ανάρτησή του στο twitter γράφει: «Ο τόπος έχει ανάγκη όλους που παλεύουν για μια άλλη κοινωνία. Χρειάζεται ενωτικό κλίμα μέσα στην διαφορετικότητα, σαφείς προτάσεις, σχέδιο με όραμα, πρωτοβουλίες, άνοιγμα ψηφοδελτίων ενόψει των εκλογών, υπευθυνότητα, πατριωτισμό, στήριξη του πολιτισμού του διαλόγου». Και καταλήγει με την προτροπή: «Σοβαρευτείτε»!

Δίνει δηλαδή και οδηγίες ο άνθρωπος που ούτε καν στήριξε το κόμμα που τον έκανε και υπουργό, μόνο και μόνο για να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σκηνή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This