Η Πόπη Τσαπανίδου για την «εξαφάνισή της»: «Δεν ήταν θέμα παραίτησης»

«Έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου» - Ήταν μια οδυνηρή ήττα, ένα σκληρό αποτέλεσμα, το οποίο μας σόκαρε, μας αιφνιδίασε, δεν το βλέπαμε να ‘ρχεται»

Must Read

Τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, περί «εξαφάνισης» και «παραίτησης» της Πόπης Τσαπανίδου, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1.

«Είδα πολλά amber alert, για την ακρίβεια είδα silver alert, ένιωσα κάπως περίεργα στο silver! Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν δύσκολο για μας, δεν ήταν εύκολο. Ήταν μια οδυνηρή ήττα, ένα σκληρό αποτέλεσμα, το οποίο μας σόκαρε, μας αιφνιδίασε, δεν το βλέπαμε να ‘ρχεται, θα το ομολογήσω. Μας πίκρανε. Μέχρι να συγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας, μέχρι να δούμε που πάμε, μέχρι να γίνει η Κεντρική Επιτροπή, να υπάρξει η τοποθέτηση του προέδρου, να γίνει αυτός ο απολογισμός, να δοθεί μια επανεκκίνηση, νομίζω ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο κι εργάστηκα προς αυτή την κατεύθυνση», είπε αρχικά με χιούμορ και ειλικρίνεια.

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέχεια, «δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη συνάντηση που κάναμε για να δούμε τι συνέβη, πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει και ο ίδιος κομμάτι της ευθύνης».

Η κ.Τσαπανίδου πρόσθεσε στην εξήγησή της: «Δεν ήταν θέμα παραίτησης, κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, όποιοι είναι καλοπροαίρετοι και δεν είναι δεμένοι σε καμία καρέκλα, λέμε “εδώ είμαι, αν νομίζετε ότι”. Δεν είναι θέμα παραίτησης».

Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα μετά την εκλογική συντριβή, η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε πως είναι «λογικό και αναμενόμενο» να ακούγονται «κάποιες γκρίνιες εντός του κόμματος μετά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα, ήταν μια οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This