Φταίξιμο (και) στην πανδημία Covid-19 ρίχνει ο Βίτσας για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν μετρήσαμε την επίδραση του εγκλεισμού στην ψυχολογία της κοινωνίας»

Must Read

Σε μια δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Βίτσας, υποστηρίζοντας πως για τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, ενδέχεται να φταίει και η πανδημία Covid-19.

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι, εκτός από την αυτοκριτική που έγινε και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, «δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας, την επίδραση στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού».

Στο ερώτημα για το πώς ο πολύμηνος εγκλεισμός των πολιτών λόγω της πανδημίας μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτό, ο κ. Βίτσας απάντησε: «Μπορεί να έπαιξε ρόλο με έναν απλοϊκό τρόπο. Ότι βίωσε μιαν άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη “σταθερότητα”, η λέξη σταθερή κυβέρνηση είναι στην οποία επένδυσε η ΝΔ. Περνούσε πολύ πιο εύκολα στο ότι “εντάξει, ναι, εντάξει, με αυτή την λογική είμαστε”».

  • Δείτε τις δηλώσεις Βίτσα:




Δείτε επίσης: Η Πόπη Τσαπανίδου για την «εξαφάνισή της»: «Δεν ήταν θέμα παραίτησης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This