Η ατάκα ενός μεροκαματιάρη στη λαϊκή για τον Άδωνι – Τι είπε στην Δώρα Αυγέρη

Must Read

Με αφορμή τα επικοινωνιακά σόου του Άδωνι Γεωργιάδη στις λαϊκές αγορές, όπου ο ίδιος εμφανίζεται ικανοποιημένος με τις αυξήσεις των τιμών, παρά τα στραβά βλέμματα των πολιτών και των παραγωγών, η Δώρα Αυγέρη παραθέτει τα λόγια ενός πωλητή για τον πρώην υπ. Ανάπτυξης.

«Ο Άδωνις στην λαϊκή; Ο άνθρωπος που θέλει να σβήσει τις λαϊκές, εμάς και τις οικογένειες μας που με τόσες δυσκολίες και με τόση ακρίβεια παλεύουμε για το μεροκάματο;» ανέφερε ο πωλητής με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Η επιστροφή του Αδώνιδος στον τόπο του εγκλήματος!».

Μεταξύ άλλων, η κ. Αυγέρη καλεί τον Άδωνι να περάσει μια βόλτα και από το ρημαγμένο σχολικό συγκρότημα στον Λαγκαδά, από το ετοιμόρροπο κτίριο που στεγάζει την Πυροσβεστική αλλά και από το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Μάλιστα τον καλεί να επισκεφθεί και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής που ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες, πριν από τρία χρόνια!

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Όπως κάθε Τρίτη πρωί, στη λαϊκή του Λαγκαδά.
Άμα τη αφίξει μας μάθαμε ότι θα την επισκεφτεί κι ο Άδωνις Γεωργιάδης!
Απλά θα μεταφέρω την κουβέντα που μου είπε ένας μεροκαματιάρης οικογενειάρχης, ένας πωλητής της λαϊκής:

«Ο Άδωνις στην λαϊκή; Ο άνθρωπος που θέλει να σβήσει τις λαϊκές, εμάς και τις οικογένειες μας που με τόσες δυσκολίες και με τόση ακρίβεια παλεύουμε για το μεροκάματο;»
«Η επιστροφή του Αδώνιδος στον τόπο του εγκλήματος!» του απάντησα!

Μαζί με το καλωσόρισμα στον Λαγκαδά και την Β’ Θεσσαλονίκης μια παραίνεση προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ:

Περνώντας από τον Λαγκαδά, ας ρίξει μια ματιά στο σχολικό συγκρότημα του 1ου και 2ου Γυμνασίου. Πριν από δυο χρόνια κρίθηκε ακατάλληλο και τα παιδιά κάνουν μάθημα σε κοντέινερ, ενώ οι καθηγητές χρησιμοποιούν κράνη για να μπουν στο γραφείο τους!

Ας περάσει και από το ετοιμόρροπο κτίριο που στεγάζει το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας!

Ας περάσει και από το ΚΥ όπου δεν βγαίνουν οι βάρδιες των γιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας και των Τοπικών Ιατρείων στα χωριά του Λαγκαδά.

Ας περάσει μια βόλτα και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής – αυτές που αποκαλεί ζόμπι-οι οποίες υπέστησαν ζημιές χιλιάδων ευρώ από τις καταστροφικές πλημμύρες, πριν από τρία χρόνια!

Ακόμη περιμένουν να αποζημιωθούν από το επιτελικό κράτος που τώρα απειλεί όποιον άνθρωπο δεν το ψήφισε, για να γίνει παντοδύναμο και ανεξέλεγκτο!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This