Η Ζωή θέλει να αλλάξει… τα φώτα στη Βουλή!

Must Read

Με άκρως… απειλητική διάθεση εμφανίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία προειδοποίησε τους πολιτικούς της αντιπάλους πως εάν τελικώς επιβεβαιωθούν τα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων και περάσει τον πήχη της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, δεν θα τους αφήσει σε ησυχία.

«Θα τους αλλάξουμε τα φώτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αφύλακτα τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους αδύναμους πολίτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταθούμε τείχος προστασίας για τους πολίτες» υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, εξηγώντας μάλιστα πως «ο κανονισμός της Βουλής μού δίνει τη δυνατότητα να παίρνω τον λόγο για 12 λεπτά και εκτός σειράς. Αυτό δεν είναι προνόμιο, είναι ένα δικαίωμα για τους πολίτες, που θα το αξιοποιήσω».

Οι παραπάνω αναφορές προκάλεσαν τον… τρόμο στους κόλπους των δημοσιογράφων και των υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν όσα πέρασαν την πρώτη περίοδο της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο προεδρείο της Βουλής. Η ίδια, πάντως, κληθείσα να σχολιάσει τις αντιδράσεις από πρώην υποψηφίους του κόμματός της, έκανε λόγο για «λυσσαλέο πόλεμο» από τις δυνάμεις του συστήματος, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε, «έχουν βρει και προθύμους», ενώ υποστήριξε πως αντίστοιχες αλλαγές στη σειρά των ψηφοδελτίων έκανε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά με αυτό δεν ασχολήθηκε κανείς.

Σημειωτέον πως η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεσμεύτηκε πως εάν το κόμμα της περάσει το κοινοβουλευτικό κατώφλι, αυτό θα σημαίνει πως στη Βουλή θα μπουν και οι ίδιοι οι πολίτες. «Εάν μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα μπουν οι πολίτες στη Βουλή. Αυτό το καταλαβαίνει το σύστημα, για αυτό λυσσάει. Για αυτό δεχόμαστε αυτή τη λυσσαλέα επίθεση όλες αυτές τις μέρες. Ολο αυτό το διάστημα χτυπιέμαι ως γυναίκα, ως αρχηγός κόμματος, για όλα αυτά τα οποία είπα ότι θα κάνω. Να φτιάξω μία ακλόνητη Κοινοβουλευτική Ομάδα, αδιαπέραστη, αδιάφθορη, που δεν θα την επηρεάσει κανείς. Μία Κοινοβουλευτική Ομάδα που θα μπορέσει να κάνει αυτά που είχα υποσχεθεί» υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This