Ο φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και υποψήφιος στην Ξάνθη, με τον ψευτομουφτή!

Συζήτησε μαζί του θέματα σχετικά με την «μουσουλμανική τουρκική μειονότητα»!

Must Read

Ο Ντελή Γιουσούφ ανήκει στο στενό περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη (ιδιαίτερα της Ντόρας) και στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου ήταν υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

Και μπορεί να έσπασε το νήμα 4ος (κάτω από Σπύρο Τσιλιγγίρη, Μαίρη Τσιακίρογλου και Δημήτρη Σαλτούρο) όμως είναι τέτοια η εκτίμηση που του έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που από το 2020 του είχε κάνει πρόταση να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε στην πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ξάνθη, δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του.

Ο ίδιος ο Ντελή Γιουσούφ το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Θράκη» τον Απρίλιο, εκεί όπου μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που του έλεγε πως «η Ελλάδα με την Τουρκία (και με την Βουλγαρία) δεν πρέπει να είναι φίλοι. Πρέπει να είναι αδέρφια»!

Στην ίδια συνέντευξη καλούσε Χριστιανούς και μουσουλμάνους να τον ψηφίσουν, γιατί είναι όλων των πολιτών, χωρίς διαχωρισμούς: «Όχι μόνον οι μουσουλμάνοι να ψηφίζουν Χριστιανούς και οι Χριστιανοί να μην φοβούνται να ψηφίσουν Γιουσούφ. Εγώ έχω ανθρώπους στην δουλειά μου που μου λένε ότι «εμείς θα σε ψηφίσουμε αλλά οι γείτονες που τους είπαμε να σε ψηφίσουν, μας είπαν ‘’ε! όχι και να ψηφίσουμε μουσουλμάνο». Γιατί είναι ντροπή; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Να μην φοβούνται λοιπόν να με ψηφίσουν. Ο Γιουσούφ θα τους βοηθήσει, όπως έχει βοηθήσει πάρα πολλούς. Είμαι όλων των πολιτών, χωρίς διαχωρισμούς. Τι είναι αυτά; Μέχρι τώρα, οι Χριστιανοί Βουλευτές – οι πιο πολλοί – έπαιρναν τις ψήφους από τους Μουσουλμάνους. Εγώ δεν λέω να μην παίρνουν, αλλά αφού ζούμε μαζί, γιατί να μην πάρω και εγώ; Γιατί σε όλες τις υποθέσεις να λένε «Γιουσούφ, βοήθα» και τώρα που ζητώ την ψήφο τους να φοβούνται;».

Βεβαίως ο ίδιος άνθρωπος που είναι κατά των διαχωρισμών στην Θράκη, στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 έσπευσε να συγχαρεί τον ψευτομουφτή Τράμπα, που πήρε την θέση του Αχμέτ Μετέ που πέθανε. Μάλιστα εκείνη η συνάντηση δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της ψευτομουφτείας, όπου και αναφέρεται πως οι δυο άντρες συζήτησαν θέματα σχετικά με την «μουσουλμανική τουρκική μειονότητα»!

Αυτή τη συνάντηση δεν την πήρε είδηση κανείς από το επιτελείο των αετονύχηδων του Κυριάκου;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This